Borş, gulaş şi mici de peşte, la festivalul pescăresc de Buna Vestire din Capitală, în weekend

Iubitorii de mâncăruri şi specialităţi gătite din peşte sunt aşteptaţi până luni, în Parcul Naţional din Capitală, la festivalul pescăresc de Buna Vestire, pentru a gusta dintr-un uriaş borş de peşte, gulaş şi papricaş din peşte, dar şi mici făcuţi integral tot din peşte, informează organizatorii.

445 afișări
Imaginea articolului Borş, gulaş şi mici de peşte, la festivalul pescăresc de Buna Vestire din Capitală, în weekend

Borş, gulaş şi mici de peşte, la festivalul pescăresc de Buna Vestire din Capitală, în weekend

Cu acest prilej, pe mese vor fi 50 de sortimente gătite din peşte autohton de Dunăre şi din bălţile de munte, precum şi specialităţi din fructe de mare, raci, icre, asezonate cu vinurile alese româneşti care vor fi oferite spre vânzare.

Cei care vor vizita festivalul pescăresc vor avea la dispoziţie, pentru consum, produse alimentare permise în această perioadă a Postului Mare, dar şi dulciuri, dulceţuri, brânzeturi şi afumături.

De la eveniment nu vor lipsi nici exponatele lucrate manual de meşteri populari.

Festivalul este organizat de Primăria Sectorului 2, iar intrarea, liberă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici