Seminar despre protecţia datelor cu caracter personal în afaceri, în 16 iunie, la Bucureşti

Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT) a anunţat că, pe 16 iunie, la Bucureşti, va avea loc seminarul "Protecţia datelor cu caracter personal în afaceri. O abordare practică", care va trata într-o manieră multidisciplinară particularităţile aferente prelucrării datelor cu caracter personal.

129 afișări
Imaginea articolului Seminar despre protecţia datelor cu caracter personal în afaceri, în 16 iunie, la Bucureşti

BRAT organizează, pe 16 iunie, un seminar despre protecţia datelor cu caracter personal în afaceri (Imagine: Shutterstock)

Evenimentul anunţat de BRAT va fi organizat de casa de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii şi va avea loc pe 16 iunie, de la ora 9.00, la Palatul Cesianu-Racoviţă - Galeriile Artmark.

Seminarul va trata într-o manieră multidisciplinară particularităţile aferente prelucrării datelor cu caracter personal, fie că este vorba de implementarea de soluţii cloud computing (e-mail, videoconferinţă, managementul clienţilor, managementul resurselor umane, etc), de sisteme de supraveghere video a spaţiilor, de soluţii de monitorizare a traficului pe internet, fie de baze de date în procesul HR.

Evenimentul se adresează consilierilor juridici, managerilor de resurse umane, directorilor de audit intern (compliance) şi, în general, specialiştilor din domeniile juridic, administrativ şi IT, conform BRAT.

Biroul Român de Audit Transmedia este organizaţia industriei de media din România care măsoară audienţa presei scrise şi a mediului online, auditează tirajele (presa scrisă) şi monitorizează investiţiile în publicitate (presa scrisă, online, radio şi outdoor). BRAT este recunoscut ca reper al pieţei de publicitate pentru presa scrisă şi mediul online în ceea ce priveşte rezultatele de audienţă, tirajul publicaţiilor şi traficul site-urilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici