CANNES 2013: Ce filme se află în competiţia oficială

Filme realizate de cineaşti celebri precum fraţii Joel şi Ethan Coen, Roman Polanski, Steven Soderbergh şi Paolo Sorrentino au fost incluse în competiţia oficială a celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes, care va avea loc în perioada 15-26 mai.

819 afișări
Imaginea articolului CANNES 2013: Ce filme se află în competiţia oficială

CANNES 2013: Fraţii Coen, Polanski, Soderbergh, Sorrentino - în competiţia oficială

În competiţia oficială a Festivalului de Film de la Cannes 2013 au fost incluse 19 filme.

Printre acestea se numără "Inside Llewyn Davis", de fraţii Joel şi Ethan Coen, "La Venus a la Fourrure", de Roman Polanski, "Behind the Candelabra", de Steven Soderbergh, şi "La Grande Bellezza", de Paolo Sorrentino.

Lor li se alătură: "Un chateau en Italie", de Valeria Bruni-Tedeschi, "Michael Kohlhaas", de Arnaud Despallieres, "Jimmy P.", Arnaud Desplechin, "Heli", de Amat Escalante, "Le Passe", de Asghar Farhadi, "The Immigrant", de James Gray, "Grisgris", de Mahamat-Saleh Haroun, "Tian Zhu Ding", de Jia Zhangke, "Soshite Chichi Naru", de Kore-Eda Hirokazu, "La Vie d'Adele", de Abdellatif Kechiche, "Wara no Tate", Takashi Miike, "Jeune et Jolie", de François Ozon, "Nebraska", de Alexander Payne, "Borgman", de Alex Van Warmerdam, şi "Only God Forgives", de Nicolas Winding Refn.

Cea de-a 66-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes va avea loc în perioada 15-26 mai.

Preşedintele juriului competiţiei oficiale este regizorul Steven Spielberg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici