Ascultă Smart Radio. Cântăreaţa Adele va lansa un nou album anul acesta

Cântăreaţa britanică Adele, care nu a mai lansat niciun album de cinci ani, lucrează la un nou material discografic, ce va apărea anul acesta, informaţia fiind confirmată de agentul şi de managerul starului, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica acesteia în playlistul zilei.

147 afișări
Imaginea articolului Ascultă Smart Radio. Cântăreaţa Adele va lansa un nou album anul acesta

Cântăreaţa Adele va lansa un nou album anul acesta

"Cu cât mai devreme cu atât mai bine", a fost replica managerului Jonathan Dickins atunci când a fost întrebat de Music Week dacă Adele va lansa ceva anul acesta, potrivit music-news.com.

Fanii au speculat anterior că starul britanic va lansa un nou album în octombrie 2019, dar informaţiile s-au dovedit a fi false.

Recent, Adele, care a slăbit spectaculos în ultima vreme, a fost fotografiată în timp ce îşi petrecea vacanţa cu vedeta TV James Corden şi cântăreţul Harry Styles.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar, în 2012, a câştigat şase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep". Cel de-al treilea album al cântăreţei, intitulat "25", a fost lansat pe 20 noiembrie 2015, doborând toate recordurile, atât pe piaţa din Marea Britanie, cât şi în SUA. Artista are, în total, 15 premii Grammy, dar şi un Oscar, primit în 2013, pentru piesa "Skyfall" de pe coloana sonoră a peliculei omonime.

Piesele lui Adele se regăsesc în playlistul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici: https://www.smartradio.ro/radio/radio/.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici