Care este preţul pentru o noapte petrecută în vila House of Gucci

  • Poţi vedea filmul “House of Gucci” în România începând cu data de 26 noiembrie 2021.
  • Vila principală în care au avut loc filmările este acum disponibilă, pentru închiriere, pe Airbnb.
  • Două persoane vor putea avea parte de un sejur, de o noapte, pe 30 martie 2022 pentru 1.128 de dolari.
462 afișări
Imaginea articolului Care este preţul pentru o noapte petrecută în vila House of Gucci

Care este preţul pentru o noapte petrecută în vila House of Gucci

Mult-aşteptatul film “House of Gucci” rulează acum în cinematografele internaţionale. Noul film al lui Ridley Scott urmăreşte povestea personajului Patrizia Reggianim, interpretat de Lady Gaga, în timp ce pătrunde în familia Gucci. Cu o acţiune întinsă pe trei decenii pline de dragoste, trădare, răzbunare şi, în final, crimă, “House of Gucci” ne arată ce poate însemna un nume şi cât de departe va merge o familie pentru a rămâne în control.

Poţi vedea filmul în cinematografele de la noi din ţară începând cu data de 26 noiembrie 2021. Iar pentru cei care doresc să înţeleagă cu adevărat acţiunea şi să adopte o perspectivă a stilului de viaţă luxos descris în film, vila principală în care au avut loc filmările este acum disponibilă, pentru închiriere, pe Airbnb.

Villa Balbiano este casa patriarhului familiei Gucci, Aldo Gucci, interpretat de Al Pacino, şi este situată pe idilicul lac Como, din nordul Italiei. Datând din secolul al XVI-lea, palatul a fost construit de cardinalul Tolomeo Gallio. Mai târziu acesta a fost locuit de cardinalul Angelo Maria Durini care organiza unele dintre cele mai frumoase petreceri şi festivaluri.

Astăzi, rămâne una dintre cele mai mari reşedinţe de pe Lacul Como, fiind dotată cu o piscină în aer liber, grădini şi un debarcader privat. Vila are şase dormitoare, şase băi şi fresce ale secolului al XVII-lea pictate de fraţii Recchi şi Agostino Silva.

Vila Balbiano poate fi rezervată de luni, 6 decembrie, la ora 12 p.m.  Doar 2 persoane vor putea avea parte de un sejur, de o noapte, pe 30 martie 2022 pentru 1.128 de dolari.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici