Care sunt cele mai vândute cărţi în luna septembrie, pe elefant.ro

Volume scrise de Paulo Coelho, E. L. James şi Alice Munro se situează pe primele trei locuri în topul celor mai vândute cărţi în luna septembrie pe site-ul elefant.ro, informează un comunicat.

254 afișări
Imaginea articolului Care sunt cele mai vândute cărţi în luna septembrie, pe elefant.ro

Care sunt cele mai vândute în luna septembrie, pe elefant.ro

În luna septembrie, volumul recent lansat al lui Paulo Coelho, "Adulter", a intrat direct pe poziţia întâi în topul celor mai citite cărţi scrise de autori străini, potrivit unui top realizat de elefant.ro. Autorul captează atenţia cititorilor cu povestea dintre o tânără soţie nefericită şi un amant sălbatic, punctând noi graniţe ale păcatului feminin legate de depresie, infidelitate, rutină şi căsnicie.

În acelaşi clasament, autoarea E. L. James ocupă poziţia a doua, cu primul volum din "Cincizeci de umbre ale lui Grey", iar Alice Munro, cu "Prea multă fericire", este ocupanta locului al treilea.

Tot în luna septembrie, cunoscuta trilogie a autoarei britanice E. L. James este în continuare preferată de români, cele trei volume fiind în topul celor mai căutate, citite şi apreciate cărţi în format digital, potrivit topului realizat de elefant.ro. Tot în acelaşi clasament intră direct pe poziţia a zecea povestirea scrisă de Adelin Petrişor cu titlul "Ţara cu un singur gras".

"Ne aşteptăm în următoarea perioadă la mai multe lansări de carte care să atragă atenţia cititorilor şi care să devină poveştile preferate de români, indiferent dacă preferă cărţile clasice sau pe cele în format digital. De asemenea, în curând în ofera noastră va apărea şi cartea lui Patrick Modiano, câştigătorul premiului Nobel pentru literatură", a declarat Dan Vidraşcu, CEO elefant.ro.

În ceea ce priveşte autorii români aleşi de cititori, prima lună de toamnă a acestui an a adus schimbări faţă de perioada de vară. Primele trei poziţii ale clasamentului sunt ocupate de Irina Binder, cu cele două volume "Fluturi", urmată de Mircea Eliade, cu "Maitreyi", şi de Lucian Boia, cu "Primul Război Mondial". Scrierile autoarelor Chris Simion şi Andreea Esca, care au fost în topul preferinţelor românilor pe perioada verii, sunt încă în atenţia cititorilor, dar la un nivel mai scăzut decât în lunile anterioare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici