Cătălin Tolontan şi Iulian Comănescu, premiaţi la RoBlogFest 2010

Blogurile jurnaliştilor Cătălin Tolontan şi Iulian Comănescu - www.tolo.ro şi, respectiv, comanescu.hotnews.ro -, au fost premiate, vineri seară, la ediţia 2010 a RoBlogFest la categoriile Profesional - Blog despre comunicare (media & advertising) şi, respectiv, Profesional - Blog de jurnalist.

125 afișări
Imaginea articolului Cătălin Tolontan şi Iulian Comănescu, premiaţi la RoBlogFest 2010

Cătălin Tolontan (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Cei doi au fost premiaţi în categorii jurizate.

De asemenea, tot la categoriile jurizate, mongolia.ro a primit premiul la categoria Profesional - Blog foto, în timp ce la categoria Profesional - Blog cultural (literatură, istorie) premiul a fost obţinut de veiozaarte.ro. La categoria Profesional - Blog de design/creaţie câştigător a fost desemnat KitBlog.com, în timp ce doc.hotnews.ro a fost premiat la categoria Profesional - Blog despre politică.

Printre câştigătorii categoriilor jurizate se mai numără riscograma.ro, la Profesional - Blog despre business, şi Web-Analytics. ro, la Profesional - Blog despre tehnologie.

La categoria Comunicare şi Social Media - Blog de brand/produs câştigător a fost desemnat BMWBLOG.ro, în timp ce AvonSpaceblog.ro a fost premiat la Comunicare şi Social Media - Blog de companie. De asemenea, Monden.info a primit premiul la Comunicare şi Social Media - Social media: Twitter pentru o companie, în timp ce Academia Caţavencu a fost premiată la Comunicare şi Social Media - Social Media: Facebook pentru o companie.

Totodată, concursLG.ro a primit premiul la Comunicare şi Social Media - Comunicare: best use of social media într-un mix de comunicare, în timp ce cinemaLG.ro a prmit premiul la Comunicare şi Social Media - Comunicare: campanie pe social media.

În ceea ce priveşte blogurile votate de utilizatori, la categoria Personal & Infotainment - Blog colectiv, câştigător a fost desemnat blogul DailyCotcodac.ro.

Pe de altă parte, la Personal & Infotainment - Blog sub 18 ani, câştigătorul este kristofer93.com. La categoria Personal & Infotainment - Blog de muzică a fost premiat BlackSheepSound.ro, în timp ce la Personal & Infotainment - Blog culinar câştigător a fost blogul gospodini.blogspot.com.

Totodată, filmetari.ro a fost premiat la Personal & Infotainment - Blog de filme, în timp ce FootballClub.ro a primit premiul la categoria Personal & Infotainment - Blog de sport. La Personal & Infotainment - Blog travel câştigător a fost desemnat Viajoa.ro, în timp ce la Personal & Infotainment - Blog de fashion câştigător este blogul ALOMoDa.ro.

DailyCotcodac.ro a fost desemnat câştigător la Personal & Infotainment - Cel mai popular blog.

Prima ediţie a RoBlogFest a avut loc în 2006 din iniţiativa lui Dragoş Novac cu scopul coagulării comunităţii bloggerilor din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici