CNA va analiza emisiunea în care au fost difuzate imagini cu Emil Boc nud

CNA a primit mai multe sesizări de la telespectatori cu privire la ediţia de luni a emisiunii "Un show păcătos" de la Antena 1, unde a fost difuzată o înregistrare în care fostul premier Emil Boc apare nud, Consiliul urmând să analizeze respectivul program într-una din şedinţele sale viitoare.

6285 afișări
Imaginea articolului CNA va analiza emisiunea în care au fost difuzate imagini cu Emil Boc nud

CNA va analiza emisiunea în care au fost difuzate imagini cu Emil Boc nud

"Am primit nouă sesizări (până la difuzarea acestei ştiri, n.r.) de la telespectatori. Se va întocmi un raport de monitorizare, care va intra în analiza Consiliului într-o şedinţă viitoare", a declarat pentru MEDIAFAX Răsvan Popescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

În ediţia de luni seara a emisiunii "Un show păcătos" de la Antena 1 a fost difuzată o înregistrare în care fostul premier Emil Boc apare nud, în timp ce pare că se pregăteşte să se îmbrace într-un vestiar. În respectiva înregistrare, fostul premier apare filmat din spate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici