Corul Madrigal înregistrează şi lansează online, gratuit, concertul de Crăciun

  • Corul Naţional de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” înregistrează concertul de Crăciun, dirijat de Anna Ungureanu.
  • Concertul va fi disponibil gratuit pe site-ul Corului Madrigal www.madrigal.ro şi în aplicaţia online Madrigal App.
549 afișări
Imaginea articolului Corul Madrigal înregistrează şi lansează online, gratuit, concertul de Crăciun

Concertul va fi lansată pe 23 decembrie 2020 şi va putea fi descărcată pe orice dispozitiv electronic pentru vizionare.

„Suntem din nou împreună de Crăciun, chiar dacă nu ne întâlnim în sălile de concerte. Anul acesta, tocmai pentru că este unul atât de dificil pentru toată lumea, am decis să susţinem Concertul Extraordinar de Crăciun şi, prin intermediul tehnologiei, să aducem în casele românilor, oriunde s-ar afla ei în lume, atât emoţia muzicii, cât şi frumuseţea imaginii Corului Madrigal în concert”, a declarat Emil Pantelimon, Managerul Corului Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin

Desfăşurat în absenţa audienţei - fapt fără precedent în ultimii 52 de ani -, Concertul Extraordinar de Crăciun 2020 a fost filmat în Sala tronului a Muzeului Naţional de Artă al României. Creat ca un produs vizual remarcabil, Concertul de Crăciun al Corului Madrigal include ilustraţii din cadrul Galeriei de Artă Veche Românească a MNAR.

„În armonie cu spaţiul în care am cântat, am ales să interpretăm unele dintre cele mai îndrăgite, dar şi impresionante piese de Crăciun, de la minunatele colinde, până la lucrări deosebite, din creaţia compozitorilor Paul Constantinescu sau Johann Sebastian Bach şi a multor contemporani, un repertoriu care să aducă pacea, frumuseţea şi spiritul sărbătorilor de iarnă”, a declarat Anna Ungureanu, Dirijorul principalal Corului Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”.

În condiţiile acestui an, Corul Madrigal implementează şi aplicaţia online Madrigal App, dedicată concertelor şi evenimentelor susţinte de celebrul ansamblu, care va putea fi accesată şi vizualizată pe dispozitivele electonice (laptop, televizor etc.) din 23 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici