Cristian Şofron: Golul pe care îl lasă Jean Constantin nu poate fi umplut

Cristian Şofron, care a jucat alături de Jean Constantin în celebrul film "Toate pânzele sus", a declarat pentru MEDIAFAX că şi-l aminteşte pe regretatul actor ca pe o persoană care era mereu cu zâmbetul pe buze şi care avea tot timpul o vorbă bună de spus.

355 afișări
Imaginea articolului Cristian Şofron: Golul pe care îl lasă Jean Constantin nu poate fi umplut

Cristian Şofron: Golul pe care îl lasă Jean Constantin nu poate fi umplut (Imagine: Ovidiu Radu/Mediafax Foto)

Cristian Şofron, care era foarte tânăr când filma la "Toate pânzele sus", şi-a amintit că Jean Constantin l-a ajutat foarte mult atunci când a trebuit să dea un examen. "A umblat cu mine câteva zile ca să poată să mă înscrie să pot să dau examenul la Constanţa", şi-a amintit Şofron.

"Din păcate, pierderile din ultima perioadă legate de actori sunt extrem de dure. Golul pe care îl lasă nenea Jean acum nu poate fi umplut", a spus Cristian Şofron, adăugând că actorul Jean Constantin ar fi putut să interpreteze şi roluri dramatice, nu doar cele atât de cunoscute, de comedie.

Actorul Jean Constantin a decedat, miercuri, la vârsta de 81 de ani, în locuinţa sa de la Constanţa, a declarat pentru MEDIAFAX Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă din Bucureşti. În ultimul an, Jean Constantin a fost internat la spitale din Constanţa şi din Capitală, cu afecţiuni cardiace.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici