Dan Brown va lansa un nou roman din seria deschisă de "Codul lui Da Vinci"

Scriitorul american Dan Brown va lansa în luna mai cel de-al patrulea roman din seria deschisă de volumul "Codul lui Da Vinci", care îl are ca personaj principal pe profesorul Robert Langdon, au anunţat, marţi, reprezentanţii editurii Transworld.

259 afișări
Imaginea articolului Dan Brown va lansa un nou roman din seria deschisă de "Codul lui Da Vinci"

Dan Brown va lansa un nou roman din seria deschisă de "Codul lui Da Vinci" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit reprezentanţilor editurii Transworld, în cel de-al patrulea roman, profesorul Langdon va fi atras "într-o lume inedită, centrată pe una dintre cele mai misterioase capodopere literare din istorie", citaţi de bbc.co.uk.

Titlul noului roman va fi dezvăluit literă cu literă prin intermediul unor postări pe site-urile de socializare, inclusiv pe Twitter şi Facebook.

Atât "Codul lui Da Vinci", cât şi "Îngeri şi Demoni" au fost adaptate în lungmetraje turnate la Hollywood, în care rolul lui Robert Langdon - un profesor de la Universitatea Harvard, pasionat de simbolistică - a fost interpretat de actorul Tom Hanks.

Un film după cel de-al treilea roman din serie, "Simbolul pierdut", este în pregătire la Hollywood.

Romanele scriitorului american au fost traduse în 52 de limbi străine şi s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici