„Devii vegetarian sau îţi mânănănci animalul de companie”. Show-ul de televiziune care lansează o provocare ciudată - VIDEO

Un nou show de televiziune ciudat va fi lansat de curând „Meat the Family”, care se bazează mai degrabă pe un experiment social.

1390 afișări
Imaginea articolului „Devii vegetarian sau îţi mânănănci animalul de companie”. Show-ul de televiziune care lansează o provocare ciudată - VIDEO

În cadrul show-ului sunt prezentate 4 familii pe parcursul a 3 săptămâni din viaţa lor în care trebuie să petreacă timpul cu animalul a cărui carne le place cel mai mult să o consume.

La sfârşitul celor 3 săptămânii, membrii familiei respective trebuie să aleagă: să devină vegetarieni sau să îşi mănânce noul „animal de companie”.

Premisa emisiunii este ca participanţii să trateze animalul respectiv, pe parcursul celor 3 săptămâni, ca şi când ar fi animalul lor de companie. Ulterior, aceştia trebuie să se decidă dacă vor duce animalul la un sanctuar special dedicat necuvântătoarelor sau îl vor „consuma” la masă.

În timpul show-ului, participanţii trebuie să călătorească cu noul animal, să îl scoată la plimbare, să călătorească de-a lungul Marii Britanii şi să viziteze anumite fabricii unde animalul respectiv este procesat.

Primele episoade ale show-ului vor fi difuzate de către Channel 4, televiziune din Marea Britanie, la sfârşitul acestui an.

Se pare că în cadtul emisiunii vor fi prezentate 4 animale: o găină, un miel, un porc şi un viţel.

 


 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici