Expoziţie Mediafax Foto intitulată "Lumea se deschide în faţa ta", la Hotel Crowne Plaza

Cele mai bune fotografii din România ultimilor zece ani, realizate de fotoreporterii Mediafax Group, vor fi expuse la Hotel Crowne Plaza din Bucureşti, între 15 noiembrie şi 9 decembrie, în cadrul unei expoziţii intitulate "Lumea se deschide în faţa ta”, care este vernisată joi seara.

829 afișări
Imaginea articolului Expoziţie Mediafax Foto intitulată "Lumea se deschide în faţa ta", la Hotel Crowne Plaza

Expoziţie Mediafax Foto intitulată "Lumea se deschide în faţa ta", la Hotel Crowne Plaza

Toate fotografiile sunt expuse în lobby-ul hotelului şi sunt disponibile spre cumpărare prin intermediul licitaţiei tip "silent auction". Astfel puteţi susţine cauza socială promovată pe această cale: finalizarea noii secţii de oncologie din cadrul Spitalului Universitar.

Realizate la o calitate excepţională, imaginile din cadrul expoziţiei au fiecare 125 cm pe 90 cm.

Fotoreporterii şi colaboratorii Mediafax Foto ale căror lucrări sunt cuprinse în expoziţie sunt Răzvan Chiriţă, Bogdan Maran, Andreea Balaurea, Bogdan Stamatin, Octav Ganea, Bogdan Iordache, Catalin Abagiu şi Andrei Pungovschi.

"Expoziţia îşi propune rememorarea celor mai importante evenimente prin cele mai reuşite fotografii ale ultimilor zece ani. Cu toate că nu a fost deloc uşor să alegem din cele peste 300.000 de imagini existente, considerăm că efortul a meritat. Sperăm ca şi vizitatorii noştri să simtă acelaşi lucru, iar atunci când se vor găsi în faţa fotografiilor noastre, să trăiască emoţiile intense transmise de fiecare imagine în parte", spune Marius Smădu, coordonator al Departamentului Foto al Mediafax Group.

Imaginile expuse, precum şi alte zeci de fotografii Mediafax Foto realizate în perioada 1990 - 2011 sunt reunite într-un album premium, Mediafax Foto "Best of 1990 - 2011", care poate fi achiziţionat online la adresa: http://www.mediafax.ro/pagini/album-mediafax-foto-best-of-1990-2011-9742093

Evenimentul "Lumea se deschide in faţa ta" este realizat cu sprijinul Hotelului Crowne Plaza din Bucureşti şi a Rembrandt Graphic Centre.

Mediafax Foto face parte din Mediafax Group şi este liderul pieţei româneşti de fotografie de presă. Departamentul foto s-a dezvoltat în cadrul agenţiei de presă Mediafax din 1995 şi furnizează zilnic cel mai consistent flux de fotografie de eveniment românesc, asigurând conectarea presei locale şi naţionale la cele mai relevante evenimente petrecute zi de zi în România. Imaginile Mediafax Foto sunt preluate în fiecare zi de cele mai importante publicaţii din ţară. Arhiva foto online a Mediafax conţine peste 320.000 de imagini de la cele mai importante evenimente care au avut loc în România, din 1990 până în prezent. Acestora li se adaugă cele peste 1 milion de fotografii de eveniment extern, arhivate din 2002 şi până în prezent, din arhiva Agence France Presse, distribuită în România de Mediafax Foto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici