Fanii dau în judecată Universal Pictures pentru un film în care actriţa Ana de Armas nu mai apare

Doi fani americani ai actriţei cubanezo-spaniole Ana de Armas au dat în judecată studioul Universal Pictures de la Hollywood, spunând că au fost păcăliţi să închirieze un film pentru că aceasta apărea în trailer.

9418 afișări
Imaginea articolului Fanii dau în judecată Universal Pictures pentru un film în care actriţa Ana de Armas nu mai apare

Conor Woulfe şi Peter Rosza spun că au plătit fiecare 3,99 dolari (2,94 lire sterline) pentru comedia Yesterday, doar pentru a descoperi că actriţa a fost eliminată din versiunea finală, relatează BBC

Aceştia cer despăgubiri de 5 milioane de dolari în numele tuturor spectatorilor afectaţi. Până în prezent, Universal Pictures nu a comentat această problemă.

Fanii spun că au fost victimele unui marketing înşelător şi că Universal s-a folosit de "faima, strălucirea şi strălucirea" Anei de Armas pentru a promova un film în care aceasta nu juca.

"Deşi pârâtul a inclus scenele cu doamna de Armas în reclamele pentru trailerul filmului, cu scopul de a promova Yesterday şi de a atrage vânzările şi închirierile de filme, doamna de Armas nu este şi nu a fost niciodată în versiunea lansată public a filmului", se arată în plângerea depusă vineri în California, potrivit Hollywood Reporter.

Yesterday este despre un cântăreţ şi compozitor care se loveşte la cap şi se trezeşte pentru a descoperi că este singura persoană de pe Pământ care îşi aminteşte de  The Beatles.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici