Foştii jurnalişti ai Academiei Caţavencu lansează, săptămâna viitoare, revista Kamikaze

Foştii jurnalişti de la Academia Caţavencu, care au părăsit echipa săptămânalului la începutul lui martie, lansează, săptămâna viitoare, revista Kamikaze, într-un tiraj de 60.000 de exemplare şi la preţul de 2,5 lei, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cătălin Prisăcariu.

336 afișări
Imaginea articolului Foştii jurnalişti ai Academiei Caţavencu lansează, săptămâna viitoare, revista Kamikaze

Foştii jurnalişti ai Academiei Caţavencu lansează, săptămâna viitoare, revista Kamikaze (Imagine: Mediafax Foto)

"Vom lansa (revista, n.r.) săptămâna viitoare. Încă nu ştim ce zi de apariţie va avea, e o discuţie pe tema asta. Revista va avea un tiraj de 60.000 şi va fi disponibilă la preţul de 2,5 lei", a precizat Prisăcariu.

Totodată, acesta a precizat că revista va fi prezentă şi în online, pentru moment fiind disponibilă la adresa catavenculnou.ro. "Deocamdată vom merge pe catavenculnou.ro şi vom lansa site-ul care conţine numele noii reviste undeva la începutul săptămânii viitoare", a subliniat jurnalistul.

Totodată, acesta a precizat că, "în principiu", se va păstra vechea organigramă de la Academia Caţavencu. "Nu am făcut încă o organigramă bătută în cuie. Dar, ţinând cont că de la Caţavencu au plecat atât redactorul-şef, cât şi redactorul-şef adjunct, vom avea, în principiu, aceeaşi organizare", a mai spus Prisăcariu.

Redactorul-şef al Academiei Caţavencu a fost Marius Borţea, în timp ce Cătălin Prisăcariu a ocupat funcţia de redactor-şef adjunct.

Mircea Toma, unul dintre fondatorii Academiei Caţavencu, a declarat, pe 3 martie, pentru MEDIAFAX, că 20-25 dintre persoanele care lucrau la publicaţie au decis să părăsească ziarul şi, împreună, vor realiza "un Caţavencu alternativ", un săptămânal de satiră politică, care va apărea print şi online. Mircea Toma a spus că pleacă pentru un nou proiect, la care s-au raliat în jur de 20-25 de persoane de la Academia Caţavencu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici