Gâdea: "Reporter Special" de la Antena 3 a fost suspendată; echipa va realiza un proiect mai mare

Emisiunea "Reporter Special" de la Antena3 a fost suspendată, echipa acesteia, din care face parte şi Vlad Petreanu, urmând să se ocupe împreună cu alte persoane, ce se vor alătura postului, de un proiect "important şi mai mare", a declarat pentru MEDIAFAX Mihai Gâdea, director general al canalului.

267 afișări
Imaginea articolului Gâdea: "Reporter Special" de la Antena 3 a fost suspendată; echipa va realiza un proiect mai mare

Gâdea: "Reporter Special" de la Antena 3 a fost suspendată; echipa va realiza un proiect mai mare

Jurnalistul Vlad Petreanu, coordonatorul şi prezentatorul emisiunii "Reporter Special", a anunţat, vineri, pe blogul personal că programul - care difuza reportaje cu subiecte inedite din toate ariile de interes - a fost suspendat.

"Mai sunt trei ediţii de difuzat acum (pentru că echipa lucra în avans). Ultima va fi semnată de Carmen Moise şi va avea ca temă mărcile româneşti care ar fi putut deveni mari succese, dar care au murit înainte de vreme, ideile respective fiind preluate în schimb de străini care au ştiut cum să le valorizeze. O frumoasă coincidenţă, desigur", a scris Vlad Petreanu. El a precizat că echipa "Reporter Special" va fi preluată integral de Ştiri, pentru diverse alte proiecte jurnalistice. El nu a comentat decizia suspendării emisiunii "Reporter Special", precizând: "Constat, doar, că în programele de televiziune româneşti va fi de-acum o oră de publicistică mai puţin în fiecare săptămână".

Întrebat care este motivul suspendării emisiunii "Reporter Special", Mihai Gâdea, director general al postului Antena 3, a declarat pentru MEDIAFAX că televiziunea pregăteşte un proiect "mai important şi mai mare".

"Emisiunea «Reporter Special» se suspendă pentru o perioadă. Veţi vedea un nou proiect remarcabil, echipa de la «Reporter Special» împreună cu alţi oameni se pregătesc de un proiect remarcabil. Ne pregătim de ceva important şi mai mare. Se va organiza un departament de corespondenţi speciali, din care va face parte echipa de la «Reporter Special», împreună cu alţi oameni care se vor alătura postului", a explicat Mihai Gâdea.

El nu a precizat de când va fi difuzat noul proiect jurnalistic, menţionând că nu s-a luat o decizie în acest sens.

Totodată, Mihai Gâdea a spus că Vlad Petreanu va rămâne la Antena 3, unde va fi implicat în continuare şi în desfăşurarea emisiunii "Săptămâna de ştiri". Programul "Săptămâna de ştiri", realizat şi prezentat de Vlad Petreanu şi Alice Iacobescu, este difuzat în fiecare duminică, între orele 16.00 şi 18.00. Alice Iacobescu şi Vlad Petreanu prezintă noutăţile importante din cursul săptămânii, punctând şi evenimente mai puţin acoperite de media, dar considerate de interes real pentru public.

În plus, potrivit lui Mihai Gâdea, Vlad Petreanu va pleca la o bursă în SUA.

Contactat de MEDIAFAX, Vlad Petreanu a spus că a primit o invitaţie la o bursă de trei săptămâni, începând din luna octombrie, în SUA, oferită de Guvernul american. "Am fost invitat în calitate de jurnalist", a spus Vlad Petreanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici