Gorbaciov se întâlneşte la Bucureşti cu Iliescu şi Constantinescu

Fostul preşedinte sovietic Mihail Gorbaciov, care vine pe 14 aprilie la Bucureşti, va avea o întâlnire privată cu 22 de persoane, printre care foştii preşedinţi ai României Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, miniştri, ambasadori şi reşrezentanţi ai marilor companii.

91 afișări
Imaginea articolului Gorbaciov se întâlneşte la Bucureşti cu Iliescu şi Constantinescu

Gorbaciov se întâlneşte la Bucureşti cu Iliescu şi Constantinescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reprezentanţii organizatorilor vizitei lui Gorbaciov la Bucureşti au declarat, pentru MEDIAFAX, că fostul preşedinte al URSS va sosi la Bucureşti miercuri, de la Moscova, la ora 11.45, pe Aeroportul Băneasa, unde va face o scurtă declaraţie de presă.

Ulterior, la ora 14.00, Gorbaciov va avea o masă privată cu 22 de persoane, la care vor participa foştii preşedinţi ai României Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, miniştri, ambasadori şi reprezentanţii celor mai importante multinaţionale din ţară.

De asemenea, în cursul zilei de luni este aşteptată confirmarea participării la întâlnirea cu Gorbaciov a premierului Emil Boc.

După această masă, Mihail Gorbaciov are o discuţie privată cu Adrian Thiess, managerul proiectului de lansare a ziarului Puterea.

Totodată, Gorbaciov participă, începând cu ora 19.15, la lansarea cotidianului Puterea, evenimentul urmând să se desfăşoare la Clubul Diplomatic.

La sfârşitul lunii martie, Adrian Thiess, managerul proiectului lansării ziarului Puterea, a declarat că Mihail Gorbaciov vine, pe 14 aprilie, la Bucureşti, la lansarea ziarului Puterea.

Mihail Gorbaciov era aşteptat şi la Gala "Zece pentru România" de la sfârşitul lui 2009, însă şi-a anulat participarea din motive de sănătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici