Horaţiu Mălăele şi Pavel Bartoş, două apariţii spumoase în serialul "Las Fierbinţi" - FOTO

Actorii Horaţiu Mălăele şi Pavel Bartoş se alătură distribuţiei serialului "Las Fierbinţi", care va începe în curând la Pro TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

706 afișări
Imaginea articolului Horaţiu Mălăele şi Pavel Bartoş, două apariţii spumoase în serialul "Las Fierbinţi" - FOTO

Horaţiu Mălăele şi Pavel Bartoş, două apariţii spumoase în serialul "Las Fierbinţi" de la Pro TV

Pe lângă distribuţia aleasă pe sprânceană, din care fac parte Adrian Văncică, Mihai Bobonete, Costi Diţă, Gheorghe Ifrim şi Mihai Rait Dragomir, serialul "Las Fierbinţi", care va începe în curând la Pro TV, se bucură de invitaţi pe măsură. Horaţiu Mălăele şi Pavel Bartoş sunt două apariţii care vor face senzaţie în câteva episoade din "Las Fierbinţi".

Un artist de mâna a doua, care vrea să filmeze un videoclip în Fierbinţi, Fuoco, personajul lui Pavel Bartoş, va fi o prezenţă demnă de tot râsul. "Este tipologia omului care vrea să intre cu orice preţ în showbiz-ul românesc, care crede că este cel mai tare din parcare, care pretinde că este original, dar copiază la maximum. Este tipologia vedetei care apare peste noapte şi dispare la fel", spune Pavel despre personajul său.

Împărţit între show-urile "Vocea României" şi "Românii au talent", Pavel Bartoş spune însă că a fost cucerit din prima de scenariul serialului "Las Fierbinţi", unul dintre motivele care l-au făcut să accepte această invitaţie. "M-a cucerit scenariul. Când am citit rolul am văzut cât este de bine scris (Mimi Brănescu poartă această «vină»). Faptul că este regizat de Dragoş Buliga a fost un atu în plus, pentru că este un regizor cu care îmi doresc să lucrez în general, aşa că am profitat de şansă. Nu în ultimul rând, actorii care interpretează personajele principalele (Bobonete, Văncică, Gigi Ifrim) m-au determinat să-mi doresc cu ardoare să joc în acest serial", a mai spus Pavel.

La rândul lui, Horaţiu Mălăele va avea o apariţie spectaculoasă în rolul lui Moş Peleuş, deghizat cu haine corespunzătoare şi dinţi falşi. "Mă bucur că am ocazia să joc într-o comedie la care râzi cu lacrimi încă de la filmare. Chiar dacă joc un rol mic, mă amuză teribil să mă transform în rolul lui Moş Peleuş pentru că mă distrez grozav alături de colegii mei de platou", a spus Horaţiu Mălăele despre participarea sa în serialul "Las Fierbinţi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici