Înscrierile pentru Concursul pentru Jurnalism de Agenţie Rador 2011 au început

Înscrierile pentru cea de-a patra ediţie a Concursului pentru Jurnalism de Agenţie Rador 2011 au început joi şi se încheie pe 5 iunie, informează un comunicat.

422 afișări
Imaginea articolului Înscrierile pentru Concursul pentru Jurnalism de Agenţie Rador 2011 au început

Înscrierile pentru Concursul pentru Jurnalism de Agenţie Rador 2011 au început (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Concursul pentru Jurnalism de Agenţie Rador se află la a patra ediţie şi este o manifestare integrată în conferinţa internaţională Ziua agenţiilor de presă organizată de Rador şi ajunsă la a şasea ediţie.

Concursul cuprinde şase categorii - "cea mai bună depeşă de agenţie", "cea mai bună acoperire a unui eveniment", "cel mai bun documentar de agenţie", "cel mai bun feature de agenţie", "cel mai bun interviu de agenţie", "cel mai bun produs de agenţie realizat de un corespondent local/internaţional".

Acestora li se adaugă cele cinci premii speciale ale juriului pentru "cel mai bun reportaj de televiziune bazat pe o ştire de agenţie", "cel mai bun reportaj de radio bazat pe o ştire de agenţie", "cel mai bun articol de presă scrisă bazat pe o ştire de agenţie", "cel mai bun produs de agenţie realizat de un student de la o facultate de profil" şi premiul pentru întreaga activitate.

Distincţiile vor fi acordate în cadrul conferinţei internaţionale Ziua agenţiilor de presă, care va avea loc pe 16 iunie.

Materialele pot fi expediate la adresa iuliana.gheorghe@rornet.ro, respectând următoarele precizări: jurnaliştii pot participa cu un singur produs per categorie, concurând la maximum cinci categorii; la categoriile "Documentar de agenţie" şi "Cea mai bună acoperire a unui eveniment", premiile decernate răsplătesc efortul colectiv al instituţiei de presă, nefiind nominale; materialele trebuie să fi fost publicate în perioada 1 iulie 2010 - 15 mai 2011; agenţiile de presă studenţeşti se pot înscrie în secţiunea dedicată studenţilor; agenţia de presă Rador, în calitate de organizator, nu va participa cu materiale la concurs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici