Lansarea filmului 'Wonder Woman 1984' a fost amânată pentru a treia oară

  • Warner Bros amână cu aproape trei luni lansarea filmului cu supereroi
  • Cu puţin noroc, vezi 'Wonder Woman 1984' chiar în ziua de Crăciun
  • Redeschiderea cinematografelor din întreaga lume a fost încetinită de evoluţia pandemiei
603 afișări
Imaginea articolului Lansarea filmului 'Wonder Woman 1984' a fost amânată pentru a treia oară

Filmul Wonder Woman 1984 amânat oficial până de Crăciun

Programat iniţial să intre în cinematografe încă din iunie, noul film DC este amânat pentru a treia oară. Dacă totul merge bine, îl vei vedea în sala de cinema din 25 decembrie.

Amânarea reprezintă o lovitură şi pentru cinematografele de la noi, care se bazau la redeschidere pe blockbusterul lui Christopher Nolan, Tenet, dar şi pe Wonder Woman 1984, pe care-l anunţaseră deja pentru 2 octombrie.

În ciuda reacţiei iniţiale pozitive, studiourile Warner Bros. au fost dezamăgite de performanţa avută până acum de 'Tenet' la nivel mondial şi au decis amânarea altor lansări importante.
“Sper că nu vă deranjează să mai aşteptaţi puţin. Cu noua dată de lansare, abia aşteptăm să ne petrecem sărbătorile împreună!” spune Patty Jenkins, regizoarea filmului.

Partea a doua a seriei o găseşte pe Wonder Woman (Femeia Fantastică) în anii '80, în faţa a doi inamici cu totul noi: Max Lord şi The Cheetah.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici