"Las Fierbinţi" - cel mai bun debut al unui serial românesc din ultimii zece ani

Aproape trei milioane de români au urmărit la Pro TV episodul pilot al serialului "Las Fierbinţi", acesta reprezentând cel mai bun debut al unui serial românesc din ultimii zece ani, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1289 afișări
Imaginea articolului "Las Fierbinţi" - cel mai bun debut al unui serial românesc din ultimii zece ani

"Las Fierbinţi" - cel mai bun debut al unui serial românesc din ultimii zece ani

Episodul pilot al seriei de comedie "Las Fierbinţi", difuzat joi, de la ora 20.30, a fost cel mai bun debut al unui serial românesc din ultimii zece ani, la nivel de rating, pe publicul ţintă al Pro TV.

Cu un umor aparte, cu replici care au toate şansele să devină bancuri, cu personaje colorate şi o coloană sonoră inedită semnată de Mihai Mărgineanu, episodul pilot al serialului "Las Fierbinţi" a fost lider absolut de audienţă pe toate categoriile de public, astfel că în minutul de aur, 21.09, aproape trei milioane de telespectatori la nivelul ţării i-au urmărit pe Giani, Bobiţă, Vasile, Mitică şi Dorel.

Pe publicul comercial, în minutul de maximă audienţă (21.13), Pro TV a înregistrat un vârf de 14,5 puncte de rating şi 32% cotă de piaţă, de cinci ori mai mult decât Antena 1 (2,8 puncte de rating şi 6,3% cotă de piaţă).

Episodul pilot "Las Fierbinţi" a fost lider absolut de audienţă pe 1 martie şi nu a avut rival în întregul interval de difuzare (20.25-21.54). Astfel, pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV s-a clasat pe primul loc, cu o audienţă medie de 11,6 puncte de rating şi 25,4% cotă de piaţă, mai mult decât dublu faţă de Antena 1, care s-a clasat a doua, cu numai 5,1 puncte de rating şi 11,2 procente din cota de piaţă.

Raportul se păstrează şi pe publicul din mediul urban, cu Pro TV în poziţia fruntaşă, cu o audienţă medie de 10,1 puncte de rating şi 19,5% cotă de piaţă, faţă de Antena 1, care obţinea doar 5,1 puncte de rating şi 9,8% cotă de piaţă.

Şi la nivelul întregii populaţii a ţării "Las Fierbinţi" a spulberat concurenţa, Pro TV obţinând o audienţă medie de 12,1 puncte de rating şi 22,3 procente din cota de piaţă, pe când Antena 1 obţinea doar 5,2 puncte de rating şi 9,6% cotă de piaţă.

Episodul pilot al serialului "Las Fierbinţi" i-a găsit pe Giani (Costi Diţă), Vasile (Gheorghe Ifrim), Mitică (Radu Gabriel) şi Bobiţă (Mihai Bobonete) în pline pregătiri pentru alegeri. Viceprimarul Vasile vrea să îi ia locul actualului primar, Mitică, şi încearcă, prin tot felul de tertipuri, să-l determine pe acesta să renunţe la scaunul de primar înainte de alegeri. Pentru că nu reuşeşte, se hotărăşte să candideze el însuşi pentru postul de primar şi să fraudeze alegerile, cu ajutorul lui Bobiţă, al lui Giani şi al lui Dorel (Mihai Rait Dragomir). În localitate apare şi noul şef de post, Robi (Leonid Doni), care se îndrăgosteşte de fiica lui Mitică, Gianina (Anca Dumitra). În final, Mitică, Vasile, Bobiţă şi Giani constată că pe lângă localitate se construieşte autostrada, pentru că Mitică a semnat acordul care permite ca o parte din autostradă să treacă chiar prin localitatea Fierbinţi.

Primul episod al serialului "Las Fierbinţi" va fi difuzat la Pro TV pe 8 martie, de la ora 20.30. Până atunci, episodul pilot al serialului poate fi revăzut pe voyo.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici