Look TV: RCS-RDS nu difuzează Liga 1

Postul de televiziune Look TV dezminte, într-un comunicat de presă dat publicităţii marţi, existenţa vreunui acord, verbal sau de altă natură, cu privire la preluarea în reţeaua RCS-RDS a posturilor Look TV şi Look Plus, care difuzează meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii.

16620 afișări
Imaginea articolului Look TV: RCS-RDS nu difuzează Liga 1

Look TV: RCS-RDS nu difuzează Liga 1 (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Dezminţim categoric existenţa vreunui acord, verbal sau de altă natură, cu privire la preluarea în reţeaua RCS-RDS a posturilor Look TV şi Look Plus care difuzează meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii", afirmă sursa citată, care precizează că orice informaţie care apare "pe surse" nu are alt scop decât de a induce în eroare milioane de suporteri ai fotbalului românesc, abonaţi RCS-RDS.

Posturile Look TV şi Look Plus nu mai sunt difuzate în reţeaua RCS-RDS din data de 1 iulie 2014.

În acest moment, posturile Look TV şi Look Plus au încheiat contracte de distribuţie cu peste 20 de reţele de cablu printre care se numără şi UPC, se mai arată în comunicat.

 

Citeşte comunicatul integral la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=8218

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici