Mediafax Group România a preluat licenţele GQ şi Glamour de la Condé Nast International

Mediafax Group România a semnat un acord de licenţă cu Condé Nast International pentru publicarea cu efect imediat a titlurilor deja existente Gentlemen’s Quarterly (GQ) şi Glamour, potrivit unui comunicat de presă.

1029 afișări
Imaginea articolului Mediafax Group România a preluat licenţele GQ şi Glamour de la Condé Nast International

Mediafax Group România a preluat licenţele GQ şi Glamour de la Condé Nast International

"Noul nostru parteneriat cu Mediafax va înlesni menţinerea calităţii publicaţiilor GQ şi Glamour în România. Mediafax este partenerul ideal pentru ca afacerea noastră să se dezvolte", anunţă Carol Cornuau, preşedinte al Condé Nast International - pieţe emergente.

Orlando Nicoară, CEO al grupului Mediafax, declară: "Ne încântă şi ne onorează să adăugăm portofoliului nostru în continuă expansiune publicaţii high-quality ca GQ şi Glamour. Sunt două branduri care pot deveni motoare promiţătoare pentru accelerarea strategiei noastre de dezvoltare, mai ales într-o zonă unde creativitatea şi conţinutul pot genera o cotă mai bună de piaţă şi o audienţă mai loială".

Grupul Mediafax are o infrastructură consacrată şi puternică de media. Portofoliul Mediafax include revista de lifestyle The One şi alte publicaţii, cum ar fi ProSport, Pro Motor şi cotidianul financiar Ziarul Finanicar. De asemenea, Mediafax deţine, sub acelaşi nume, o agenţie de ştiri şi o platformă digitală.

Condé Nast, o divizie a Advance Publications, este un reper al excelenţei în publicarea de multimedia. Condé Nast operează în acest moment pe 25 de pieţe, publicând 138 de reviste, peste 100 de site-uri şi peste 170 de aplicaţii de tabletă şi smartphone, sub nume celebre precum Vogue, GQ, Glamour, Wired, Condé Nast Traveller şi Vanity Fair. Cele mai recente acţiuni includ lansarea Vogue în Olanda, Condé Nast Traveller în India şi Rusia, GQ în Brazilia şi Turcia, AD în China şi India, Glamour în Brazilia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici