Mediafax şi Orange lansează un mini-site pe mobil despre Campionatul Mondial de Fotbal

Mediafax şi Orange lansează vineri, în parteneriat cu Elicom şi Media Sat, un mini-site în portalul Orange pentru mobil despre Campionatul Mondial de Fotbal 2010 ce se desfăşoară în Africa de Sud, între 11 iunie şi 11 iulie.

40 afișări
Imaginea articolului Mediafax şi Orange lansează un mini-site pe mobil despre Campionatul Mondial de Fotbal

Mediafax şi Orange lansează un mini-site pe mobil despre Campionatul Mondial de Fotbal

În mini-site, clienţii Orange au acces la ştiri despre pregătirile şi desfăşurarea evenimentului, alături de programul meciurilor, informaţii despre stadioanele pe care se vor desfăşura partidele şi statistici despre fiecare dintre cele 32 de ţări participante.

De asemenea, mini-site-ul conţine o galerie foto cuprinzătoare, cu imaginile a peste 150 de jucători participanţi la marele eveniment sportiv.

Pe durata turneului internaţional de fotbal, mini-site-ul va fi actualizat cu ştiri Mediafax şi rezultate ale partidelor disputate, astfel încât utilizatorii vor fi în permanenţă la curent cu ultimele noutăţi şi cu clasamentul campionatului.

Mini-site-ul lansat de Mediafax Mobile Services - divizia din cadrul Mediafax ce furnizează conţinut multimedia pentru operatorii de telefonie mobilă - este disponibil în secţiunea Meniu a portalului Orange pe mobil şi poate fi accesat de orice client Orange care are serviciul wap activat.

Din 2003, Mediafax - cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România - este producător şi furnizor de conţinut multimedia pentru operatorii de telefonie mobilă. Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la ştiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzică, ringtonuri). În 2007, Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete româneşti pentru telefoanele mobile: Nicoleta Luciu Poker, Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks şi Diana Dumitrescu Xcuts. În 2008, divizia din cadrul Mediafax a lansat primul joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film românesc, Supravieţuitorul, iar în 2009 - prima telenovelă adaptată pentru difuzarea pe mobil, Amanda O.

Orange este lider de piaţă în România cu 10,8 milioane de clienţi şi este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume. Orange România se remarcă prin cea mai largă acoperire a reţelei şi performanţe excelente în serviciile de asistenţă oferite clienţilor.

Elicom este furnizor de servicii de telecomunicaţii şi Call Center din 1991. Elicom produce şi operează platforme de servicii cu valoare adăugată pentru operatori de telecomunicaţii, fiind de asemenea agregator de content informaţional şi de entertainment.

Media Sat este una dintre principalele companii de telecomunicaţii care activează pe piaţa românească. Fondată în 1997, Media Sat oferă o paletă largă de servicii şi produse în domeniul telecomunicaţiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixă, platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie şi Broadcasting TV şi Radio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici