Monica Ghiurco este propunerea CA pentru funcţia de preşedinte-director general al TVR. Ea va fi audiată în Parlament luni după-amiază

Monica Ghiurco este propunerea Consiliul de Administraţie (CA) al SRTv pentru postul de preşedinte-director general (PDG) al TVR, conform unor surse din cadrul instituţiei, decizia fiind luată miercuri în urma unei întruniri a membrilor CA.

859 afișări
Imaginea articolului Monica Ghiurco este propunerea CA pentru funcţia de preşedinte-director general al TVR. Ea va fi audiată în Parlament luni după-amiază

Monica Ghiurco este propunerea CA pentru funcţia de preşedinte-director general al TVR (Imagine: Zoltan Lorencz/ Arhiva Mediafax Foto)

Monica Ghiurco va fi audiată de comisii de specialitate ale Parlamentului luni după-amiază

Monica Ghiurco, propunerea Consiliului de Administraţie al TVR pentru postul de preşedinte director general, va fi audiată luni în Comisiile reunite pentru cultură, urmând ca la ora 18.00 propunerea să fie dezbătută şi votată în plenul reunit.

Birourile Permanente reunite vor fi convocate luni, la ora 14.30, urmând ca şedinţa comună a celor două camere să înceapă tot luni, de la ora 18.00, a declarat vicepreşedintele Senatului Ioan Chelaru pentru MEDIAFAX.

De asemenea, Ghiurco va fi audiată tot luni şi în Comisiile reunite pentru cultură, după şedinţa conducerii Parlamentului, a spus preşedintele Comisiei pentru cultură de la Senat, Georgică Severin.

Propunerea va fi trimisă în scris către Parlament.

Consiliul de Administraţie (CA) al SRTv s-a întrunit miercuri, 6 aprilie, la sediul TVR, pentru a decide în privinţa viitorului preşedinte-director general al postului public, după ce în ziua de luni CA a şi informat conducerea Parlamentului în legătură cu această întrunire.

"Vă aducem la cunoştinţă că toţi membrii Consiliului de Administraţie se pot întruni în componenţa completă cel mai devreme miercuri 6 aprilie ora 9:00, la sediul TVR, pentru a recomanda candidatul la funcţia de PDG al CA al SRTv. Imediat după încheierea întâlnirii de miercuri, veţi primi în scris propunerea noastră", potrivit scrisorii primite de conducerea Parlamentului.

Vicepreşedintele Senatului Ioan Chelaru a anunţat luni că propunerea privind postul de preşedinte-director general al TVR va fi discutată şi votată în plenul reunit luni, 11 aprilie, având în vedere că miercuri, 6 aprilie, comisiile de specialitate s-au reunit pentru a analiza propunerea CA al SRTV.

Pentru funcţia de preşedinte-director general (PDG) al TVR a candidat şi Irina Radu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici