„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu. Invitaţi: Sandra Alexiu, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov, şi interpreta Oana Sîrbu

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului „Ochii pe mine!”, pe 11 ianuarie, de la ora 23.00, la Aleph News.

416 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu. Invitaţi: Sandra Alexiu, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov, şi interpreta Oana Sîrbu

Cu dr. Sandra Alexiu vorbim despre vaccinarea noastră cea de toate zilele şi despre provocările medicilor de familie în această perioadă. Cum facem să ajungem la mult visata imunizare în masă şi unde se blochează procesul românesc de vaccinare.

Şi de la „cartoful fierbinte” al vaccinării, ne întoarcem puţin şi la vremea… liceenilor. Dacă sunteţi curioşi să aflaţi ce mai face Oana Sîrbu, este momentul potrivit să o vedeţi în cea de-a doua parte a emisiunii „Ochii pe mine!”. Despre amintirile interpretei din vremea profesoarei Isoscel, despre muzică, dar mai ales despre provocări într-o lume în care totul pare să fie dintr-o altă poveste, dintr-o altă viaţă.

O ediţie specială „Ochii pe mine!”, pe care nu vrei să o ratezi luni, 11 ianuarie, începând cmarau ora 23.00, la Aleph News!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici