Orange România a extins reţeaua 4G la nivelul întregii Capitale

Orange România a extins aria de acoperire a reţelei de telecomunicaţii de generaţia a patra (4G) la nivelul întregii Capitale, anterior serviciile de acest tip fiind disponibile doar în zona centrală şi de nord a oraşului, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

12207 afișări
Imaginea articolului Orange România a extins reţeaua 4G la nivelul întregii Capitale

Orange România a extins reţeaua 4G la nivelul întregii Capitale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Începând din această toamnă, toţi clienţii Orange, abonaţi sau utilizatori de cartele preplătite, au acces la serviciile de internet la viteze 4G, atât prin planuri tarifare compatibile, cât şi prin opţiuni dedicate. Astfel, clienţii de cartele preplătite sunt primii utilizatori de cartele preplătite din România care pot naviga pe internet la viteze 4G", se arată într-un comunicat al Orange România.

În prezent, Orange are acoperire 4G în Bucureşti şi zona metropolitană din nordul oraşului, precum şi în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, unde oferă servicii de internet la viteze de până la 75 Mbps pentru descărcare (download) şi 37,5 Mbps pentru încărcare (upload).

Orange România este liderul pieţei locale de telefonie mobilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici