TIFF 2014: Premiul pentru cea mai bună interpretare, înmânat de Cristina Flutur şi Lucian Mîndruţă - FOTO

Javier Pereira şi Aura Garrido au primit premiul pentru cea mai bună interpretare, sâmbătă seara, la gala TIFF, pentru prestaţia lor din filmul "Stockholm", distincţia fiind înmânată de actriţa Cristina Flutur şi de Lucian Mîndruţă, reprezentant al Mediafax Group.

189 afișări
Imaginea articolului TIFF 2014: Premiul pentru cea mai bună interpretare, înmânat de Cristina Flutur şi Lucian Mîndruţă - FOTO

Premiul pentru cea mai bună interpretare, înmânat la TIFF de Cristina Flutur şi Lucian Mîndruţă (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)

Actorii Javier Pereira şi Aura Garrido au fost distinşi, la gala Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), organizată sâmbătă seară, la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca, pentru rolurile din filmul "Stockholm" (Spania), în regia lui Rodrigo Sorogoyen.

Actriţa Cristina Flutur, care a făcut parte din juriul competiţiei la ediţia din acest an a TIFF, şi Lucian Mîndruţă, reprezentant al Mediafax Group, le-au înmânat celor doi premiul pentru cea mai bună interpretare.

Lucian Mîndruţă a rostit un discurs, în care a vorbit despre TIFF, despre prezenţa sa la acest festival şi despre Mediafax Group.

În filmul "Stockholm", totul se întâmplă într-o singură noapte. O noapte banală pentru el, dar una ieşită din comun pentru ea. Nu îşi dau seama, dar după această unică noapte vor fi legaţi pentru totdeauna.

Cea de-a 13-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) a început pe 30 mai şi se va încheia duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici