Pro TV - lider de audienţă, vineri, cu finala "Dansez pentru tine"

Pro TV a fost lider de audienţă, vineri, cu finala celui de-al 11-lea sezon "Dansez pentru tine", atât pe publicul din mediul urban, cât şi pe cel comercial, două milioane de persoane urmărind emisiunea în minutul de aur, 22.56, informea televiziunea.

253 afișări
Imaginea articolului Pro TV - lider de audienţă, vineri, cu finala "Dansez pentru tine"

Pro TV - lider de audienţă, vineri, cu finala "Dansez pentru tine"

Cel de-al 11-lea sezon "Dansez pentru tine" s-a încheiat plin de strălucire şi cu lacrimi de fericire în ochii tuturor celor care au participat. După o seară completă, plină de neprevăzut, lacrimi, surprize, dansuri spectaculoase şi invitaţi speciali, telespectatorii şi-au ales câştigătorii.

Pro TV a fost lider detaşat de audienţă pe tot parcursul finalei, atât pe întregul public din mediul urban, cât şi pe cel comercial. Două milioane de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României au urmărit în minutul de aur, 22.56, competiţia visurilor, când Pro TV a înregistrat 11,8 puncte de rating pe întregul public din mediul urban şi 35,8 procente din cota de piaţă pe publicul cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani din mediul urban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici