Răzvan Dumitrescu va realiza la Antena 3 emisiunea "Subiectiv", care va debuta pe 26 iulie

Răzvan Dumitrescu va realiza la Antena 3 emisiunea "Subiectiv", difuzată pe postul de televiziune începând de luni, 26 iulie, a declarat pentru MEDIAFAX realizatorul TV.

323 afișări
Imaginea articolului Răzvan Dumitrescu va realiza la Antena 3 emisiunea "Subiectiv", care va debuta pe 26 iulie

Răzvan Dumitrescu va realiza la Antena 3 emisiunea "Subiectiv", care va debuta pe 26 iulie

Răzvan Dumitrescu nu a dat detalii despre formatul emisiunii sau despre intervalul de difuzare.

Potrivit surselor MEDIAFAX, emisiunea "Subiectiv" va fi difuzată în prime time, de luni până vineri.

Mihai Gâdea, directorul executiv al Antena 3, a anunţat, pe 7 iunie, în emisiunea "Sinteza Zilei", că îi spune "bun venit din toată inima" lui Răzvan Dumitrescu la Antena 3, jurnalistul care şi-a dat demisia de la Realitatea TV declarând că a resimţit în ultimul an presiune politică.

"Am avut o serie de discuţii care ne-au făcut să înţelegem că avem aceeaşi dorinţă de a ne face meseria în mod corect, de a spune lucrurilor pe nume şi de încerca să aflăm adevărul", a spus Mihai Gâdea, în prezenţa lui Răzvan Dumitrescu, care a fost invitat în ediţia respectivă a emisiunii "Sinteza Zilei".

În primele declaraţii pe care le-a făcut după anunţul privind demisia de la Realitatea TV, Răzvan Dumitrescu a spus că decizia sa nu este influenţată de redacţiile în care a lucrat, ci are legătură cu "presiunea politică" pe care a resimţit-o între noiembrie 2009 şi iunie 2010.

Grupul de presă Realitatea Caţavencu a anunţat, pe 24 mai, încetarea colaborării cu Răzvan Dumitrescu, la solicitarea acestuia, începând cu data de 8 iunie 2010.

Răzvan Dumitrescu a moderat în ultimii ani talk-show-ul politic "Realitatea Zilei" la Realitatea TV.

Antena 3 face parte din trustul de media Intact, controlat de familia Voiculescu.

Intact Media Group deţine televiziunile Antena 1, Antena 2, Antena Internaţional, Euforia TV şi Gsp TV, posturile de radio Radio ZU şi Romantic FM, publicaţiile Jurnalul Naţional, Gazeta Sporturilor, Săptămâna Financiară, Financiarul, Felicia, Top Gear şi Confidenţial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici