RCS&RDS, către abonaţi: Digi Animal World şi BBC Entertainment înlocuiesc Animal Planet şi Discovery

RCS&RDS a transmis, joi seară, într-un e-mail adresat abonaţilor săi, că televiziunile "Digi Animal World şi BBC Entertainment vor înlocui Animal Planet şi Discovery Channel, care ies din grilă la 1 decembrie".

2500 afișări
Imaginea articolului RCS&RDS, către abonaţi: Digi Animal World şi BBC Entertainment înlocuiesc Animal Planet şi Discovery

RCS&RDS, către abonaţi: Digi Animal World şi BBC Entertainment înlocuiesc Animal Planet şi Discovery

"Pregăteşte-te de aventuri extraordinare cu noile canale din grila de programe Digi TV: Digi Animal World şi BBC Entertainment. Cele mai noi documentare şi emisiuni, de la cele mai mari case de producţie, cele mai interesante episoade te vor ţine cu sufletul la gură, alături de noi, începând cu luna decembrie", se spune în e-mailul transmis abonaţilor RCS&RDS.

În acelaşi mesaj electronic se mai spune: "Canalele Digi Animal World şi BBC Entertainment vor înlocui Animal Planet şi Discovery Channel, care ies din grilă la 01.12.2012".

Cu toate acestea, RCS&RDS a scos mai repede cu o zi, respectiv joi seară (29 noiembrie), Animal Planet şi Discovery Channel de pe reţelele sale de cablu.

RCS&RDS a scos, joi seară, de pe reţelele sale de cablu (care au aproximativ două milioane de abonaţi, n.r.) toate canalele operate de compania Discovery Networks, inclusiv Discovery Channel, fără a avea aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru modificarea grilei de programe, aşa cum impune Legea audiovizualului. Potrivit articolului 74, alineatul 3 din Legea audiovizualului, "distribuitorii de servicii pot modifica structura ofertei de servicii de programe retransmise numai cu acordul Consiliului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici