"The event 2016": Rihanna, Steve Aoki şi Sia, în premieră, în august, la Bucureşti

Cei trei artişti vor concerta pentru prima oară în România, Rihanna, pe 14 august, într-un concert care face parte din turneul "The Anti World Tour" 2016, iar Steve Aoki şi Sia, pe 15 şi, respectiv, 17 august, în cadrul Zutopia Music Festival, toate concertele având loc în Piaţa Constituţiei.

8929 afișări
Imaginea articolului "The event 2016": Rihanna, Steve Aoki şi Sia, în premieră, în august, la Bucureşti

Rihanna va avea concert în România pe 14 august

Organizatorii, Live Music Events in Bucharest – Summer 2016 – Marcel Avram, East European Production, D&D East Entertainment şi Radio Zu, au anunţat marţi, 22 martie, venirea a trei artişti internaţionali, Rihanna, Steve Aoki şi Sia, în premieră în România, concertele acestora urmând să aibă loc în luna august, în Piaţa Constituţiei.

Biletele au fost deja puse în vânzare pe site-ul www.eventim.ro şi pot fi achiziţionate pentru fiecare eveniment în parte sau poate fi achiziţionat un abonament pentru toate cele trei zile de concerte, acestea fiind adunate sub denumirea „The Event 2016”, la un preţ care variază între 210 („early bird”) şi 777 de lei (la tribuna VIP).

Superstarul Rihanna, desemnată ca fiind prinţesa pop/ rhythm & blues, va cânta live pentru prima dată în România, pe data de 14 august.
"Concertul anului 2016 în România", cum a fost numit de organizatorii evenimentului, va avea loc în Piaţa Constituţiei şi face parte din The Anti World Tour 2016, turneu ce a început în toamna anului trecut în America şi care continuă şi pe parcursul acestui an, cu scopul promovării celui mai recent album al cântăreţei, "Anti". Totuşi, din repertoriul de la Bucureşti al Rihannei nu vor lipsi hiturile "Umbrella", "Rude Boy", "Four Five Seconds" şi "We Found Love", au anunţat organizatorii.

De asemenea, Zutopia Music Festival aduce, tot în Piaţa Constituţiei, artişti de calibru internaţional, dar şi staruri autohtone, pe parcursul a două zile, 15 şi 17 august, printre care capetele de afiş vor fi Steve Aoki şi Sia.

Steve Aoki, un muzician american cu renume în zona electro-house este headliner pentru prima zi de festival, 15 august, pe lângă mulţi alţi artişti care urmează a fi anunţaţi.
Sia este headliner-ul celei de a doua zi de la Zutopia Music Festival, care va cânta alături de alte nume importante din industria muzicală internaţională – Fallulah (Maria Apetri, este o artistă daneză de origine română), Selah Sue (Sanne Greet A. Putseys, care provine din Belgia) şi Oh Land (Nanna Øland Fabricius, o artistă de muzică indie-pop din Danemarca).

Din concertul susţinut de Sia, nu vor lipsi hit-uri precum Chandelier, Elastic Heart, Alive.

Pentru cele trei zile de evenimente, 14, 15 şi 17 august, din cadrul „The Event 2016” au fost puse în vanzare abonamente la urmatoarele categorii de preţuri: Normal Circle - un numar limitat de abonamente "early bird" puse în vânzare la preţul de 210.6 de lei. După epuizarea acestora, preţul va deveni 270 de lei; Golden Circle – 518.4 lei, Dinamond Circle - 702 de lei, Tribune VIP – 777.6 lei.

Potrivit eventim.ro, se pot achiziţiona bilete şi pentru fiecare concert în parte.

Astfel, preţul biletelor pentru concertul Rihannei & Guest din 14 august variază între 151 şi 648 de lei, în funcţie de categorie.

Biletele la categoria Normal Circle - un numar limitat de bilete Early Bird 1 vor fi puse în vânzare la preţul de 151.2 lei; dupa epuizarea acestora, va exista şi o categorie de bilete Early Bird 2, în numar limitat, cu preţ promotional de 172.8 lei. Dupa epuizarea şi a acestei categorii, preţul Normal Circle va deveni 194.4 lei. Biletele Golden Circle se pot aciziţiona la 464.4 lei, cele Dinamond Circle - 572.4 lei, iar cele pentru tribuna VIP costă 648 lei.

Pentru prima zi de Zutopia Music Festival, dar a doua zi de "The Event 2016" (15 august), concertul Steve Aoki & Guest, sunt puse în vânzare bilete cu preţuri între 54 şi 270 de lei.

Concret, categoriile de bilete pentru Steve Aoki sunt: Normal Circle - un numar limitat de bilete Early Bird 1 la preţul 54 lei, iar după epuizarea acestora, preţul va deveni 86.4 lei; Golden Circle - 140.4 lei; Dinamond Circle - 172.8 lei şi Tribune VIP - 270 lei.

Pentru concertul cântăreţei Sia biletele costă între 145.8 şi 486 de lei.

Astfel, pentru a doua zi de Zutopia Music Festival, când alături de Sia, vor cânta şi Selah Sue şi Falullah sau "Ziua 3" a "The Event 2016", principalul eveniment muzical al anului, după cum sugerează eventim.ro, biletele au următoarele preţuri: Normal Circle - un numar limitat de bilete Early Bird 1 vor costa 145.8 lei, iar după epuizarea acestora, preţul va deveni 172.8 lei; Golden Circle - 270 lei; Dinamond Circle - 410.4 lei şi Tribune VIP - 486 lei.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single care a ajuns pe primul loc în topul Billboard a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Cel de-al optulea album de studio al artistei născute în Barbados şi cel mai recent se numeşte "Anti" şi a fost lansat de Roc Nation.

Cu peste 45 de milioane de albume vândute în întreaga lume şi peste 210 milioane de piese descărcate în variantă digitală, Rihanna a ajuns un idol al noii generaţii, dar şi un artist de renume mondial. Până în acest moment a lansat şapte albume în şapte ani, iar 13 dintre single-uri au ajuns number one.

Rihanna a câştigat opt premii Grammy şi a ajuns cea mai vizionată artistă pe Vevo/ You Tube – cu şapte milioane de accesări. Mai mult, este considerată şi cea mai "prietenoasă" artistă pe Facebook – cu peste 81 de milioane de prieteni.

Pe lângă activitatea de muzician, Rihanna activează şi în industria modei, lansând de-a lungul anilor şase parfumuri, două colecţii de îmbrăcăminte Armani şi patru colecţii de îmbrăcăminte River Island, iar în acest moment este imaginea MAC & Viva Glam şi imaginea principală a campaniei Secret Garden pentru Dior.

Steve Aoki a devenit cunoscut la nivel mondial începând cu anul 2007, primind numeroase premii cu punct maxim – Billboard Awards în 2008. Până în prezent a lansat trei albume, toate cu reacţii pozitive din partea publicului. Pe lângă activitatea de muzician, Steve a avut şi tangenţe cu cinematografia, având câteva roluri în diverse producţii, precum serialele "Arrow" şi "Robot Chicken" sau documentarul "The Distortion Of Time".

Artista australiană Sia (Kate Isobelle Furler) este o voce puternică, o cântareaţă şi compozitoare excentrică şi o producătoare influentă. A cunoscut succesul la nivel mondial printr-o serie de şapte albume de studio şi cinci albume live, care au fost inclusiv de criticii muzicali. Sia a fost nominalizată de patru ori la premiile Grammy, avand în palmares numeroase alte premii internaţionale.

Fallulah, pe numele adevărat, Maria Apetri, este o artistă daneză de origine română, care a reuşit să atragă atenţia încă de la albumul de debut, "The Black Cat Neighborhood", apărut în 2010 şi placat cu platină în Danemarca. De atunci, Fallulah a lansat încă două albume, ultimul dintre ele - "Perfect Tense", fiind produs in 2016. Artista va concerta pentru prima oară în România, publicul avand ocazia să asculte multe hituri intrate în topurile europene printre care "Bridges" şi "Out Of It".

Oh Land este numele de scenă al artistei din zona indie-pop, care provine tot din Danemarca şi reprezintă tot o premieră pentru România. A reuşit să atragă atenţia printr-un stil muzică elaborat, nonconformist, cu multe elemente experimentale, iar cele patru albume de studio şi două EP-uri lansate până în prezent stau mărturie.

Selah Sue, pe numele adevărat Sanne Greet A. Putseys, provine din Belgia şi este un artist de succes în Europa şi America. Cele două albume pe care le-a realizat până în acest moment au primit recenzii deosebite, albumul de debut fiind placat cu opt discuri de platină. Printre piesele pe care le va interpreta la concertul de la Bucureşti se numără "Zanna", "Reason" şi "This World".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici