Şapte televiziuni HD, lansate promoţional în oferta Romtelecom

Şapte televiziuni în format High Definition - AXN HD, History HD, Sundance HD, Shorts HD, iConcerts HD, FashionTV HD şi Filmbox HD - au fost lansate promoţional, joi, în grila de canale a Romtelecom, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1321 afișări
Imaginea articolului Şapte televiziuni HD, lansate promoţional în oferta Romtelecom

Şapte televiziuni HD, lansate promoţional în oferta Romtelecom (Imagine: Shutterstok)

Conform sursei citate, cele şapte televiziuni vor fi disponibile promoţional, fără costuri suplimentare, pentru toţi clienţii Romtelecom care au pachetul HD.

"Canalele nou introduse acoperă o gamă largă de tematici, la o calitate a imaginii excelentă: cei pasionaţi de filme se pot delecta urmărind filmele şi serialele disponibile pe AXN HD şi Filmbox HD, cele mai noi producţii independente pe Sundance HD sau divertisment faptic (factual entertainment) pe History HD ori filme de scurt metraj pe Shorts HD. Melomanii au la dispoziţie iConcerts HD, iar fashionistele vor putea vedea în cele mai mici detalii ultimele trenduri în modă pe FashionTV HD", se spune în comunicat.

Romtelecom ofera astăzi o gamă completă de servicii de comunicare şi divertisment, cu pachete personalizate de televiziune, internet şi voce. La finalul celui de-al treilea trimestru al lui 2013, Romtelecom avea peste 4,8 milioane de abonamente în portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet în bandă largă şi voce, precum şi soluţii complexe de business ICT.

Romtelecom este acţionar la Cosmote România, al treilea operator local de telefonie mobilă, cu o participaţie de 30%, şi la NextGen Communications, o companie care activează pe piaţa telecom din 2008, unde deţine toate acţiunile.

NextGen furnizeză servicii de internet, televiziune prin cablu şi telefonie fixă în peste 120 de localităţi urbane şi rurale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici