Serialul "Hannibal": Premieră simultană mondială a sezonului 3, online, pe AXN Player, pe 5 iunie - VIDEO

Primul episod al celui de-al treilea sezon al serialului "Hannibal", în care actorul Mads Mikkelsen interpretează rolul celebrului doctor Hannibal Lecter, poate fi vizionat simultan, la nivel mondial, în 67 de ţări, inclusiv în România, pe 5 iunie, pe AXN Player, disponibil pe AXN.ro.

371 afișări
Imaginea articolului Serialul "Hannibal": Premieră simultană mondială a sezonului 3, online, pe AXN Player, pe 5 iunie - VIDEO

Serialul "Hannibal": Premieră simultană mondială a sezonului 3, online, pe AXN Player, pe 5 iunie - VIDEO

Pe 5 iunie, la ora 8:00, AXN participă la simulcast-ul live internaţional al premierei celui de-al treilea sezon al serialului "Hannibal". Odată cu premiera din Statele Unite ale Americii, de pe NBC (4 iunie, ora locală 22:00/ 5 iunie, 8:00, ora României), AXN va transmite primul episod al sezonului al treilea pe AXN Player, disponibil pe AXN.ro, gratuit, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Primul episod va rămâne online pe AXN Player timp de 24 de ore, astfel că fanii îl pot revedea şi după premieră, fără niciun cost.

Simulcast-ul din 5 iunie este primul eveniment de acest tip pentru televiziunile AXN şi platformele lor digitale. Ţări din America Latină, Brazilia, Europa şi Asia participă la eveniment, primul episod al noului sezon fiind astfel disponibil în mai mult de 200 de milioane de gospodării din 67 de ţări.

În plus, pentru a răsplăti fanii înfocaţi, AXN organizează un concurs, al cărui premiu va fi o vizionare privată a primului episod din noul sezon al "Hannibal", chiar înaintea premierei din 5 iunie. Concursul are loc pe pagina de Facebook a AXN până pe 30 mai.

Pe de altă parte, în România, premiera pentru televiziune a primului episod din sezonul al treilea al serialului "Hannibal" va avea loc pe 8 iunie, de la ora 22:55, la AXN. Cele 13 episoade ale acestui sezon vor fi difuzate în fiecare luni, de la ora 22.55, la televiziunea AXN.

O producţie a Gaumont International Television şi Sony Pictures Television Networks, serialul "Hannibal: Vânătoarea" dezvăluie, în cel de-al treilea sezon, destinele personajelor a căror soartă atârnă de un fir de aţă la finalul sezonului al doilea, iar jocul pshihologic de-a şoarecele şi pisica ia noi valenţe.


După evenimentele şocante din finalul sezonului anterior, Hannibal (Mads Mikkelsen) se află pe fugă în Europa, fiind însoţit de terapeutul său, doctorul Bedelia Du Maurier (Gillian Anderson), cu o nouă identitate, dar sub jugul aceluiaşi apetit ucigător. Vieţile lui Will (Hugh Dancy), Jack (Laurence Fishburne) şi Alana (Caroline Dhavernas) se prind într-un dans mortal în căutarea lui Hannibal, fiecare cu propriile aşteptări şi motivaţii pentru prinderea lui.

Sezonul al treilea al serialului aduce noi personaje din romanul lui Thomas Harris, "Dragonul Roşu", inclusiv pe Francis Dolarhyde (Richard Armitage) şi viitoarea soţie a lui Will Graham, Molly (Nina Arianda).

Născut în Copenhaga, actorul Mads Mikkelsen şi-a început cariera ca gimnast şi dansator, lucrând mai ales în domeniile teatrului, televiziunii şi filmului şi ajungând astfel una dintre vedetele din Danemarca şi zona scandinavă.

Mads Mikkelsen a jucat, printre altele, în filmul nominalizat la Oscar "O afacere regală/ A Royal Affair", în rolul lui Johann Friedrich Struensee. Totodată, Mikkelsen a primit premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de la Cannes, în anul 2012, pentru rolul său din "Vânătoarea/ The Hunt".

Televiziunea AXN are peste 16 milioane de abonaţi în Europa Centrală, unde este difuzată în şase ţări (Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, România şi Bulgaria), şi în cinci ţări din regiunea Adriatică - Serbia, Croaţia, Slovenia, Macedonia şi Muntenegru.

AXN este o televiziune deţinută de Sony Pictures Television, o companie a Sony Pictures Entertainment.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici