Show-ul DANSEZ PENTRU TINE, lider de audienţă în mediul urban şi la nivelul întregii ţări

Pro TV a fost lider de audienţă, vineri seară, atât în mediul urban, cât şi la nivelul întregii ţări, când Ilinca Vandici şi Răzvan Marton au câştigat cel de-al XIV-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".

240 afișări
Imaginea articolului Show-ul DANSEZ PENTRU TINE, lider de audienţă în mediul urban şi la nivelul întregii ţări

Show-ul DANSEZ PENTRU TINE, lider de audienţă în mediul urban şi la nivelul întregii ţări

A vrut să ofere o viaţă mai bună fratelui său şi bunicilor care i-au crescut şi pentru asta a intrat în ringul visurilor de la Pro TV. Orele nesfârşite de repetiţii, dăruirea cu care au dansat pe scena şi felul în care au luptat cu abnegaţie în paşi de dans i-au convins pe telespectatori că Ilinca Vandici şi Răzvan Marton merită să fie câştigătorii celui de-al 14-lea sezon al emisiunii care a înfrumuseţat sute de destine, "Dansez pentru tine". Ilinca, Răzvan şi coregrafa lor, Căprioara, au plâns la finalul emisiunii de bucurie, văzând că tot efortul depus pe parcursul întregului sezon a ajuns până în sufletul publicului, care i-a trimis pe primul loc de pe podium. Sore şi Dark, cei care au obţinut de-a lungul întregului sezon cele mai multe note de 10, s-au clasat pe locul al II-lea, iar Dima Trofim şi Iulia Clisu au obţinut locul al III-lea.

Finala emisiunii "Dansez pentru tine", difuzată în intervalul orar 20.31 - 01.11 a fost urmărită cu sufletul la gură de telespectatorii din mediul urban, iar Pro TV a fost lider de audienţă obţinând, în medie, 7,2 puncte de rating şi 17.5% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1, clasată pe locul al II-lea, a înregistrat 6,6 puncte de rating şi 16,1% cotă de piaţă. Şi telespectatorii de la nivelul întregii ţări au vrut să afle câştigătorul celui de-al 14-lea sezon al unuia dintre cele mai longevive şi îndrăgite show-uri din România, iar Pro TV a obţinut, în medie, 7 puncte de rating şi 18 procente din cota de piaţă, spre deosebire de Antena 1, clasată şi de această dată pe locul al II-lea, cu un rating de 5,3 puncte şi o cotă de piaţă de 13,4 procente.

Telespectatorii nu au avut cum să regrete alegerea făcută pentru că spectacolul a fost unul desăvârşit. S-a dansat, printre multe altele, Lindy Hop, cha-cha şi disco, iar musicalul a fost la loc de cinste, aducând în scenă coregrafii emoţionante inspirate din opere îndrăgite şi zeci de costume minuţios lucrate. Sore şi Dark au făcut ca fanii emisiunii să viziteze tărâmul dulce din "Charlie şi fabrica de ciocolată", Dima şi Iulia au învăţat bucuria de a trăi direct din "Cartea junglei", iar Ilinca şi Răzvan au jucat în "Marele Gatsby". Juriul a apreciat în unanimitate prestaţiile artistice ale perechilor, exprimându-şi, totodată, regretul că şi acest sezon se încheie. Coregrafii au primit laude mai multe ca oricând, Beatrice Rancea ţinând să precizeze faptul că "Dansez pentru tine" este mai mult decât o emisiune, este "o adevărată pepinieră de coregrafi". "Vreau să felicit toţi coregrafii. Aici sunt cei mai buni din ţară", a declarat membra juriului.

Toţi cei atât de lăudaţi "s-au răzbunat" vineri pe comentariile juriului din întregul sezon cum ştiu mai bine: cu o coregrafie spectaculoasă şi în paşi de dans. Doina Botiş, Căprioara, Vica, Cocuţa, Istvan, Bogdan Boantă şi Lilian Cărăuş, protagoniştii dansului coregrafilor, l-au încolţit pe Edi Stancu şi l-au "înjunghiat" cu o sabie. Şi dansul vedetelor a adus în scena acrobaţii care au lăsat publicul cu răsuflarea tăiată, iar concurenţii intraţi în ringul visurilor au recreat un moment emoţionant.

Catrinel Menghia, Alexandra Dinu, Andreea şi George Ogăraru şi Elwira şi Mihai Petre au dansat pentru cazurile umanitare prezentare vineri seară, iar baletul emisiunii a umplut din nou scena cu energia care l-a consacrat. Toţi concurenţii intraţi în acest sezon au fost răsplătiţi cu bani pentru curajul de a-şi urma visurile, iar juriul a decis ca premiul pentru dans, în valoare de 4.000 de euro, oferit de Pro TV, să meargă la Dana Matei. Valoarea premiilor oferite vineri seară, în finala celui de-al 14-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", s-a ridicat la 141.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici