Show-ul live "Jurassic Experience", pe 7 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti

Show-ul live "Jurassic Experience", o poveste captivantă care explorează fascinaţia oamenilor faţă de cele mai interesante animale preistorice, dedicat atât copiilor, cât şi adulţilor, va fi prezentat pe 7 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

701 afișări
Imaginea articolului Show-ul live "Jurassic Experience", pe 7 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti

Show-ul live "Jurassic Experience", pe 7 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti

După lansarea superproducţiei "Jurassic World" din 2015, care a avut un succes incredibil la nivel mondial, intrând în rândul celor mai de succes producţii cinematografice din istorie, fiind surclasat doar de "Avatar" şi "Titanic", 2015 a devenit "anul revenirii dinozaurilor".

Graţie tehnologiei de ultimă generaţie, scena Sălii Palatului va căpăta dimensiuni ficţionale pentru a aduce la viaţă o lume misterioasă, dominată de brontozauri giganţi, velociraptori, stegozauri, dar şi de regele lor neîncoronat, Tiranozaurus Rex, care îi vor provoca pe eroii lumii reale să lupte pentru supravieţuire.

"Jurassic Experience" este, potrivit organizatorilor, o poveste incredibilă, inspirată din habitatul acestor vieţuitoare, menită să înduioşeze şi să încânte privirile spectatorilor de toate vârstele. Conceput într-o manieră originală, succesul show-ului "Jurassic Experience" va fi amplificat prin muzică şi culoare, cărora li se adaugă decoruri, costume fascinante, dar şi proiecţii video şi efecte speciale unice.

"Jurassic Experience" este un show live recomandat copiilor în vârstă de peste 3 ani.

Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment, iar biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim, la magazinele partenere, precum şi online, pe www.eventim.ro. Preţurile acestora diferă în funcţie de categoria de loc, după cum urmează: VIP - 170 de lei, categoria 1 - 130 de lei, categoria a 2-a - 100 de lei, categoria a 3-a - 70 de lei şi categoria a 4-a - 45 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici