Site-ul stirileprotv.ro a fost relansat

Site-ul stirileprotv.ro a fost relansat, utilizatorii făcând cunoştinţă cu noua sa interfaţă, care doreşte să transforme navigarea online într-o experienţă mai plăcută şi mai uşoară în acelaşi timp, informează televiziunea.

491 afișări
Imaginea articolului Site-ul stirileprotv.ro a fost relansat

Site-ul stirileprotv.ro a fost relansat

De asemenea, ţinând cont de sugestiile pe care cititorii le-au transmis zilnic pe paginile de Facebook şi de Twitter ale site-ului, meniul a fost redesenat, fiind evidenţiate categoriile care s-au dovedit a fi cele mai căutate de utilizatori.

În categoria "Special", cititorii vor găsi toate reportajele, anchetele şi portretele Ştirilor Pro TV, cele mai importante evenimente ale zilei, precum şi campaniile sociale demarate de Ştirile Pro TV, care au atras atenţia asupra marilor probleme ce afectează societatea românească şi care chiar au schimbat legi.

În dreapta site-ului, în caseta asemănătoare unui smartphone, cititorii vor putea găsi unele dintre cele mai importante ştiri, selectate şi publicate astfel încât să poată fi accesate cu uşurinţă, grupate în categoria "Stirile Pro TV îţi recomandă".

În plus, locuitorii din zona de vest a ţării au o secţiune special dedicată, în care pot vedea ştirile locale din Timişoara şi Cluj.

Potrivit SATI, stirileprotv.ro este site-ul numărul 1 la categoria ştiri generale, înregistrând, în săptămâna 17 - 23 octombrie, o medie zilnică de peste 260.000 de unici şi aproape 1.000.000 de afişări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici