Spectacolul "Depeche/ Dance", cu Răzvan Mazilu, în premieră la Odeon

Spectacolul "Depeche/ Dance", cu Răzvan Mazilu, pe muzica renumitei trupe britanice Depeche Mode, va avea premiera pe 12 martie, la Teatrul Odeon din Capitală.

200 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Depeche/ Dance", cu Răzvan Mazilu, în premieră la Odeon

Dansatorul şi coregraful Răzvan Mazilu (Imagine: George Călin/Mediafax Foto)

Regizorul "Depeche/ Dance" este Massimo Gerardi, iar decorul este semnat de Eveline Havertz. "Depeche/ Dance" face parte din programul Dans la Odeon, iniţiat în 2001 şi coordonat de dansatorul şi coregraful Răzvan Mazilu.

Alături de Răzvan Mazilu, din distribuţia spectacolului fac parte şi: Laura Andrei, Bianca Patrichi, Judith State, Vanda Ştefănescu, Cristian Chiş, Mircea Ghinea, Levente Szasz, Florin Tănase şi
Mihai Smărăndache.

Massimo Gerardi, coregraful spectacolului, a lucrat pornind de la versurile şi ritmurile cântecelor de pe albumul "Music for the Masses", pentru a dezvolta un spectacol de dans care se sprijină pe imaginea specifică a trupei Depeche Mode. Massimo Gerardi a fost secondat de artistul vizual Anton Corbijn.

"Sunt încredinţat că fluxul dinamic al dansatorilor, conduşi de prezenţa puternică a lui Răzvan Mazilu, nu va fi apreciat doar de spectatorii tineri. Dansatorii vor cuceri scena cu mişcări cool, dansând pe hit-uri remixate, creaţii mai vechi sau mai noi ale formaţiei Depeche Mode", spune Massimo Gerardi.

Primele reprezentaţii "Depeche/ Dance" vor avea loc, la Odeon, pe 12 şi 13 martie.

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a 30 de ani şi care însumează până în prezent 12 albume de studio, vândute în peste 75 de milioane de exemplare în toată lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii. "Music for the masses" este titlul unuia dintre cele mai de succes albume ale formaţiei Depeche Mode.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici