Spectacolul "Flori printre rânduri" are premiera pe 12 noiembrie, la Sibiu

Spectacolul de teatru "Flori printre rânduri" va avea premiera pe 12 noiembrie, la Aviator Pub din Sibiu, informează un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

203 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Flori printre rânduri" are premiera pe 12 noiembrie, la Sibiu

Spectacolul "Flori printre rânduri" are premiera pe 12 noiembrie, la Sibiu

"Flori printre rânduri" este un text despre prietenie, despre tentaţii, despre oameni dragi care nu mai sunt printre noi, despre conflicte armate, dar şi despre Sibiu, Harry Florarul fiind unul dintre personaje.

"Este un text care se potriveşte perfect în Aviator Pub, acţiunea spectacolului având loc într-o cafenea. «Flori printre rânduri» este o călătorie în locuri fascinante, dar şi în locuri mai puţin plăcute. Este şi cu râs şi cu plâns", spune Liana Iovu, autoarea acestui text.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Andrada Grosu, Andrada Poplăcean, Mihaela Şandru, Ciprian Isidor. Muzica este semnată de Silent Strike şi Kazi Ploae.

"«Flori printre rânduri» este o experienţă nouă şi interesantă pentru mine. Totul a pornit de la un one woman show. Este o situaţie de viaţă autentică şi fără artificii. Poveştile personajelor sunt comice, dar nu hilare, sunt triste, dar nu tragice. Sunt sigură că este o poveste care poate ajunge la oricine şi în care fiecare se poate regăsi fără prea multe eforturi. Este un spectacol simplu care oferă relaxare, linişte şi energie pozitivă", a declarat actriţa Andrada Grosu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici