SRR a devenit membră în comitetul director al COPEAM

Societatea Română de Radiodifuziune (SRR), prin preşedintele-director general Maria Ţoghină, a fost aleasă, duminică, cu unanimitate de voturi, membră în comitetul director al Conferinţei Permanente a Audiovizualului Mediteranean (COPEAM), informează instituţia.

59 afișări
Imaginea articolului SRR a devenit membră în comitetul director al COPEAM

Preşedintele-director general Maria Ţoghină (Imgine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Votul marchează o recunoaştere a implicării Radio România în proiectele acestui important organism al audiovizualului internaţional, ce reuneşte peste 130 de reprezentanţi din presa şi cultura a 26 de ţări.

Maria Ţoghină a sprijinit activitatea COPEAM prin organizarea, în 2008, la Bucureşti, a conferinţei anuale a audiovizualului mediteranean.

Conferinţa Permanentă a Audiovizualului Mediteranean, ajunsă la cea de-a XVII-a ediţie, s-a desfăşurat la Paris, în perioada 8 - 11 aprilie 2010.

În discursul susţinut sâmbătă, Maria Ţoghină a reamintit că postul Radio România Internaţional participă, anul acesta, la cea de a treia coproducţiem, cu două materiale - unul despre dispariţia insulei dunărene Ada Kaleh, iar celălalt despre staţiunea Vama Veche.

În anul 2008, SRR a sărbătorit 80 de ani de la primul semnal în eter. Societatea Română de Radio deţine în prezent posturile Radio România Actualităţi, Radio România Internaţional, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Antena Satelor, Radio3Net, Radio Bucureşti, peste 10 staţii regionale, postul de radio pentru copii Kids Radio şi agenţia de presă Rador.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici