Startup-ul românesc Marketizator a câştigat premiul 1 la Webstock 2014, categoria Utility

Marketizator.com, platforma de optimizare a ratei de conversie lansată în iulie 2013, a fost desemnat câştigator al premiului I la categoria “Utility” din cadrul conferinţei de social-media Webstock 2014.

248 afișări
Imaginea articolului Startup-ul românesc Marketizator a câştigat premiul 1 la Webstock 2014, categoria Utility

Startup-ul românesc Marketizator a câştigat premiul 1 la Webstock 2014, categoria Utility

Juriul a fost compus din 18 din experţi în online marketing şi advertising. iar criteriile de jurizare au luat în calcul relevanţa, originalitatea, desginul, navigabilitatea şi interactivitatea website-ului.

Acest premiu reflectă efortul susţinut al întregii echipe din ultimul an de zile şi reprezintă o bornă importantă în drumul către tinta noastră. Încă o dată ni se confirmă faptul că am dezvoltat acest produs la timpul potrivit şi în locul protrivit, căci România este deja un loc excelent pentru dezvoltarea de proiecte web în Europa din punct de vedere al resursei umane, costurilor şi poziţionării geografice. Acum vom păşi mai încrezători în următoarea etapă a planului de dezvoltare: extinderea globală a platformei, în special către vestul Europei şi SUA”, a declarat Valentin Radu, CEO Marketizator.

Evenimentul de premiere a avut loc în data de 26 septembrie la hotelul Marriott Bucureşti.

Pe lângă Marketizator au mai fost premiate şi alte start-up-uri precum Carrefouronline.ro şi 59sec.com - premiul 2, autoeconom.ro - premiul 3.

Marketizator este o platformă online cu ajutorul căreia specialiştii de marketing online pot optimiza rata de conversie a oricărui website fără a deţine cunoştinte tehnice. Principalele functionalităţi pe care Marketizator le pune la dispoziţia abonaţilor sunt: testare de tip A/B, chestionare online şi interacţiuni personalizate. Toate acestea beneficiază de un sistem foarte avansat de segmentare a traficului, ceea ce le sporeşte mult eficienţa.

Printre companiile care folosesc Marketizator în România sunt: TinaR, F64, Avocatnet, Covera, Watch Shop, Piatra Online şi Creaton. De asemenea, platforma este folosită şi de peste 500 de website-uri din alte ţări precum SUA, Marea Britanie, Germania, Polonia şi Bulgaria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici