Surpriză la Hollywood: Lionsgate se listează la bursă

Studioul din spatele Hunger Games şi Twilight Saga se listează la bursă după fuziunea cu Screaming Eagle, iar noul grup este evaluat la aproximativ 4,6 miliarde de dolari.

106 afișări
Imaginea articolului Surpriză la Hollywood: Lionsgate se listează la bursă

Surpriză la Hollywood: Lionsgate se listează la bursă

Lionsgate, studioul de film din spatele blockbusterelor Hunger Games şi Twilight Saga, se va lista la bursă cu ajutorul unei companii înfiinţate special pentru acest scop, într-o afacere estimată la 4,6 miliarde de dolari, scrie Financial Times, citat de ZF.

Screaming Eagle Acquisition Corporation, o companie înfiinţată special pentru listare, fondată de doi executivi de top ai Hollywood, Harry Sloan şi Jeff Sagansky, va fuziona cu Lionsgate.

Liongstate va găzdui studiourile de televiziune respectiv cele de film ale grupului, precum şi diviziile de talent management şi distribuţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
lionsgate,
bursă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici