Târg de Ie Românească, pe 22 şi 23 iunie, în Capitală

Târgul de Ie Românească, organizat în perioada 22-23 iunie, în Capitală, îşi propune să readucă în centrul atenţiei bucureştenilor bluza simplă, dar spectaculoasă, specifică românilor, care a fost şi este o sursă de inspiraţie pentru marii designeri ai lumii, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

1111 afișări
Imaginea articolului Târg de Ie Românească, pe 22 şi 23 iunie, în Capitală

Târg de Ie Românească, pe 22 şi 23 iunie, în Capitală (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Târgul este organizat cu prilejul Zilei Internaţionale a Iei, care este sărbătorită pe data de 24 iunie şi va fi deschis în Alchemia, centru pentru arte contemporane.

În cadrul târgului vor fi expuse peste 200 de ii, atât noi, cât şi vintage. Toate sunt lucrate manual, din materiale naturale şi urmând metode tradiţionale.

Iinna, partenerul Alchemia pentru acest eveniment, este un brand românesc care a selecţionat atent cei mai buni producători români de ii lucrate 100% manual.

Sfârşitul evenimentului va fi marcat, pe 23 noaptea, printr-o Petrecere de Sânziene, care va avea loc în Alchemia începând cu ora 22:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici