Teatrul Clasic de Balet pe Gheaţă din Moscova, pentru prima dată la Bucureşti, pe 29 mai

"Lacul Lebedelor pe gheaţă", unul dintre cele mai celebre spectacole de balet, semnat de P.I. Ceaikovski, în interpretarea Teatrului Clasic de Balet pe Gheaţă din Moscova, va fi prezentat pentru prima dată la Bucureşti, la Sala Palatului, pe 29 mai.

122 afișări
Imaginea articolului Teatrul Clasic de Balet pe Gheaţă din Moscova, pentru prima dată la Bucureşti, pe 29 mai

Teatrul Clasic de Balet pe Gheaţă din Moscova, pentru prima dată la Bucureşti, pe 29 mai

Cu ajutorul a zeci de profesionişti, efecte speciale şi trei tone de fulgi de gheaţă, scena Sălii Palatului se va transforma pentru ziua de 29 mai în patinoar, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de organizatorii evenimentului, Project Events. Acelaşi lucru se va întâmpla şi cu scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, pe 31 mai, şi cu scena Teatrului Naţional din Iaşi, pe 3 iunie, artiştii urmând să prezinte spectacolul şi în aceste două oraşe.

O lume magică cu prinţese, vrăjitori şi prinţi se va dezvălui spectatorilor într-un decor feeric. Veşnica luptă dintre bine şi rău se va duce de data aceasta pe gheaţă, reprezentanţii celor două forţe reuşind să poarte publicul la graniţa dintre real şi fantastic. Salturile lor spectaculoase, dar şi efectele speciale vor ţine publicul cu sufletul la gură, până când prinţesa va fi salvată.

"Regalul Baletului Rus - Lacul Lebedelor" este un show ce nu trebuie ratat, acesta urmând a fi interpretat într-o viziune ultramodernă, prezentat în premiera în România de membrii Teatrului Clasic de Balet pe Gheaţă din Moscova. Aceştia au urcat pe cele mai mari scene ale lumii, susţinând spectacole în zeci de ţări, precum Spania, Argentina, Chile, Ecuador, Peru, Columbia, Venezuela, Caraibe, Panama, Costa Rica şi multe altele.

Pentru spectacolele din Bucureşti, Constanţa şi Iaşi, biletele sunt disponibile în toată reţeaua Biletoo, la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter), librăriile Adevărul, Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan - staţia de metrou Unirii 1. Cei care doresc să comande biletele online o pot face de pe Biletoo.ro, Blt.ro, Bilete.ro şi Eventim.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici