Thuri Ştefan, şoricelului Aurică din "Veronica": Testamentul lui Sergiu Nicolaescu sunt filmele lui

Actorul şi coregraful Thuri Ştefan, cunoscut mai degrabă ca interpret al şoricelului Aurică din "Veronica" sau al lui Rich din "Nea Mărin miliardar" a venit să îi aducă un ultim omagiu lui Sergiu Nicolaescu, regizorul căruia îi poartă un respect deosebit.

816 afișări
Imaginea articolului Thuri Ştefan, şoricelului Aurică din "Veronica": Testamentul lui Sergiu Nicolaescu sunt filmele lui

Thuri Ştefan, şoricelului Aurică din "Veronica": Testamentul lui Sergiu Nicolaescu sunt filmele lui (Imagine:Alexandru Solomon - MediafaxFoto)

"Sergiu Nicolaescu a reprezentat mult nu numai pentru mine, ci pentru întreaga ţară. A fost un titan al cinematografiei româneşti şi aşa va rămâne", a spus Thuri Ştefan pentru MEDIAFAX.

Cu lacrimi în ochi, acesta a spus că îi poartă recunoştinţă veşnică maestrului Nicolaescu, alături de care a lucrat în filme de succes.

Testamentul lui sunt filmele pe care le-a făcut. Acum sunt foarte emoţionat pentru că am avut ocazia să lucrez cu dânsul. Am colaborat în «Veronica» - unde am fost şoricelul Aurică -, am făcut «Nea Mărin Miliardar» - unde am fost banditul Rich -, «Actorul şi sălbaticii»... În plus, eu sunt şi maestru de balet am făcut coregrafii pentru filmele lui. Nu pot să spun decât că este o pierdere imensă pe care o regret profund", a mai spus Thuri Ştefan pentru MEDIAFAX.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici