TVR:Corina Dănilă este, din 17 ianuarie, consilier în management la Direcţia Artistică şi Producţie

Corina Dănilă este, din 17 ianuarie, consilier în management la Direcţia Artistică şi Producţie din TVR, ea fiind angajată temporar în Televiziunea Publică, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii TVR.

987 afișări
Imaginea articolului TVR:Corina Dănilă este, din 17 ianuarie, consilier în management la Direcţia Artistică şi Producţie

TVR:Corina Dănilă este, din 17 ianuarie, consilier în management la Direcţia Artistică şi Producţie (Imagine: George Calin/Mediafax Foto)

Corina Dănilă a fost angajată temporar, pe un post vacant, până la sfârşitul verii.

"În angajarea pe această funcţie au contat experienţa în producţia de televiziune şi capacitatea sa organizatorică", au spus reprezentanţii TVR.

Direcţia Artistică şi Producţie din TVR este condusă de Titi Dincă.

Corina Dănilă este cunoscută pentru activitatea sa din televiziune. Totodată, ea a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti în 1994.

Corina Dănilă şi-a început cariera în Televiziunea Română, în 1994, ca prezentator de ştiri, continuând apoi, din 1996, la Pro TV. Din 2000 a devenit prezentator TV la postul Acasă. Începând cu 2006, Corina Dănilă a fost realizator şi moderator TV la Euforia TV.

Ea a jucat în mai multe piese de teatru, printre care "Azilul de noapte" de Maxim Gorki, regizor Ion Cojar, "Platonov" de Anton Pavlovici Cehov, regizor Ivan Helmer, "Rivalii" de Richard Brinsley Sheridan, regizor Horea Popescu, şi "D'ale carnavalului" de I. L.Caragiale, regizor Gelu Colceag.

Totodată ea a jucat în filme precum "Crucea de piatră" de Andrei Blaier, "Somnul insulei" de Mircea Veroiu, "Dark Angel: The Ascent" de Linda Hassani, "Dark Asylum" de Gregory Gieras şi în serialul "Numai iubirea", produs de Media Pro Pictures. În 2006, Corina Dănilă şi-a împrumutat vocea lui Sally Carerra ("Maşini" - film de animaţie Pixar/ Disney, regizor John Lasseter).

În mai 2009, Corina Dănilă s-a înscris în PSD, dar în toamna anului trecut ea a demisionat din partid.

Până la momentul difuzării acestei ştiri, Corina Dănilă nu a putut fi contactată.

Despre revenirea Corinei Dănilă în TVR a scris şi inpolitics.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici