Un documentar despre Oscar Pistorius, difuzat sâmbătă în premieră în România, la TLC

Documentarul "Oscar Pistorius: Ce s-a întâmplat cu adevărat?", care prezintă cazul celebrului atlet paralimpic care şi-a ucis iubita, modelul Reeva Steenkamp, va fi difuzat sâmbătă de la ora 22.00 în premieră în România, la televiziunea TLC.

260 afișări
Imaginea articolului Un documentar despre Oscar Pistorius, difuzat sâmbătă în premieră în România, la TLC

Oscar Pistorius (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Oscar Pistorius este un sportiv paralimpic de talie mondială, cu o carieră demnă de urmat ca exemplu. Informaţia că el ar fi ucis-o pe iubita lui - Reeva Steenkamp, model sud-african şi vedetă de programe TV - a şocat întreaga lume. TLC va investiga această crimă brutală într-un material special de o oră intitulat "Oscar Pistorius: Ce s-a întâmplat cu adevărat?", care va fi difuzat pe TLC sâmbătă, de la ora 22.00, şi în reluare duminică, de la ora 23.00, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Reeva a fost împuşcată de patru ori cu una dintre armele aflate în proprietatea lui Pistorius chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie anul acesta. Cel mai celebru atlet paralimpic al lumii a fost ulterior acuzat de uciderea cu premeditare a tinerei, dar a continuat să susţină că a confundat-o cu un intrus şi că întreaga poveste a fost doar un accident nefericit. Programul "Oscar Pistorius: Ce s-a întâmplat cu adevărat?" apelează la noi interviuri şi informaţii, completate de comentarii prezentate în exclusivitate.

Filmat în Africa de Sud, documentarul dezvăluie în premieră imagini, interviuri în exclusivitate şi opinii ale unor apropiaţi din anturajul Reevei. Cea mai bună prietenă a tinerei îi conduce pe telespectatori în dormitorul Reevei şi povesteşte lucruri emoţionante despre prietenia lor.

Totodată, realizatorii documentarului au discutat cu fostul iubit al Reevei, cu care aceasta a băut o cafea în ziua de dinaintea morţii sale, şi i-au intervievat pe prieteni apropiaţi ai lui Oscar Pistorius. Atletul susţine în continuare că nu este vinovat de crimă şi că focurile de armă au fost doar un accident, el fiind convins la momentul respectiv că împuşca un hoţ.

TLC face parte din portofoliul companiei Discovery Communications.

În România, Discovery Networks distribuie în prezent opt televiziuni: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery HD Showcase, Animal Planet HD şi ID Investigation Discovery.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici