Următorul număr al revistei Charlie Hebdo va apărea pe 25 februarie

Următorul număr al revistei satirice Charlie Hebdo, primul după "numărul supravieţuitorilor" din 14 ianuarie, va apărea pe 25 februarie, a anunţat pe contul său de Twitter Laurent Léger, un jurnalist al publicaţiei franceze, citat de Le Monde în ediţia electronică.

259 afișări
Imaginea articolului Următorul număr al revistei Charlie Hebdo va apărea pe 25 februarie

Următorul număr al revistei Charlie Hebdo va apărea pe 25 februarie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În sfârşit! Încă puţină răbdare, (...) Charlie Hebdo va reapărea pe 25 februarie", a anunţat Laurent Léger.

Anterior, săptămânalul Charlie Hebdo, care a publicat caricaturi satirice la adresa profetului Mahomed şi a fost victima unui atentat terorist pe 7 ianuarie, soldat cu 12 morţi, a decis să amâne apariţia următoarelor două numere, întrucât angajaţii săi nu se simt pregătiţi, potrivit Nbcnews.com.

Primul număr al revistei apărut după atentat, ce a publicat pe prima pagină o caricatură cu profetul Mahomed care plânge, s-a vândut în mai multe milioane de copii. În mod obişnuit, tirajul mediu al revistei franceze era de aproximativ 50.000 de copii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici