Viciul care l-a lăsat pe cântăreţul Bruno Mars fără 50.000.000 de dolari

3874 afișări
Imaginea articolului Viciul care l-a lăsat pe cântăreţul Bruno Mars fără 50.000.000 de dolari

Bruno Mars, la masa de joc FOTO: X

Unul dintre cei mai importanţi artişti muzicali din lume, Peter Gene Hernandez, cunoscut sub numele de Bruno Mars, are bătăi de cap de la poker.

Peste Ocean a apărut informaţia că are o datorie de 50 de milioane de dolari la MGM Resort International din Las Vegas, unde este rezident din 2016, având un contract artistic întins pe durata a 8 ani (aşadar, scadent în acest an).

Artistul născut în Hawaii riscă să plătească mai mult decât câştigă. Bruno are un salariu care îi garantează un venit de 90 de milioane de dolari pe an (1,5 milioane pe noapte): net, după achitarea taxelor, ar putea să ridice 60 de milioane de dolari.

Ţinând cont de datoria făcută la poker, ar avea un profit de 10 milioane de dolari. Conform unei surse, în acest moment, cântăreţul este, de fapt, „o proprietate a MGM”. Asta după ce s-a aflat că a pierdut la poker 50 de milioane de dolari.

Pasiunea lui pentru joc nu este un secret. Este vorba despre poker, în special. Unele surse spun că Mars (care a vândut peste 18 milioane de albume şi 105 milioane de single-uri în întreaga lume de-a lungul carierei) a început să frecventeze cazinourile când avea 19 ani şi încă era un artist necunoscut.

În SUA, limita de vârstă este de 21 de ani, aşa că nu ar fi fost posibil să înceapă acolo decât dacă ar fi încălcat legea.

Reacţia MGM

Bruno Mars nu ar avea nicio datorie de 50 de milioane de dolari de la poker şi nu ar fi devenit „deţinut” de MGM din Las Vegas. 

„Suntem mândri de relaţia noastră cu Bruno Mars, unul dintre cei mai incitanţi şi dinamici artişti din lume”, a spus un purtător de cuvânt al MGM Grand.

„De la spectacolele sale de la Park MGM până la noul lounge Pinky Ring de la Bellagio, Bruno atrage vizitatori din întreaga lume. Parteneriatul dintre MGM şi Bruno este de lungă durată şi are rădăcini în respectul reciproc.

Orice speculaţie altfel este complet falsă; nu are datorii cu MGM. Împreună, suntem încântaţi să continuăm să creăm experienţe de neuitat pentru oaspeţii noştri”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici