Voyo.ro, cel mai nou site cu conţinut video premium: filme, seriale, show-uri TV, se lansează luni

Divizia de internet a Pro TV S.A. lansează luni, 1 august, Voyo.ro, cel mai nou site cu conţinut video premium, unde utilizatorii vor putea să vadă filme, seriale şi show-uri TV în exclusivitate, potrivit unui comunicat.

11100 afișări
Imaginea articolului Voyo.ro, cel mai nou site cu conţinut video premium: filme, seriale, show-uri TV, se lansează luni

Voyo.ro, cel mai nou site cu conţinut video premium: filme, seriale, show-uri TV, se lansează luni

Din 1 august, utilizatorii de internet au acces la cea mai tare platformă online de entertainment. Divizia de internet a Pro TV S.A. lansează Voyo.ro, un site cu conţinut video premium, diversificat şi exclusiv, unde utilizatorii pot alege ce şi când să vadă.

Astfel, pe Voyo.ro vor fi disponibile cele mai tari şi mai actuale filme şi seriale, show-uri TV, transmisii live ale unor evenimente importante, producţii originale marca Pro TV şi Acasă, dar şi producţii ale celor mai mari case internaţionale de producţie.

Din 1 august, cine intră pe Voyo.ro va putea vedea şi programele canalelor Pro TV S.A., imediat după difuzarea lor pe TV, dar şi producţii Pro TV şi Acasă în exclusivitate, integral şi înaintea tuturor, de la emisiuni, la episoade din serialele şi telenovelele preferate.

Voyo.ro debutează pe 1 august cu filmul de Oscar "Discursul regelui/ The King's Speech", cu Colin Firth şi Helena Bonham Carter în distribuţie, o producţie distinsă cu patru premii Oscar, un Golden Globe şi trei premii BAFTA, printre cele 55 de distincţii şi 89 de nominalizări primite de-a lungul timpului.

Tot din 1 august utilizatorii Voyo se vor putea delecta şi cu "Vagabondul Milionar/ Slumdog Millionaire", mult premiat la Oscaruri, dar şi cu la fel de celebrele producţii "The Hurt Locker" sau "Nine".

Conţinutul Voyo.ro va fi disponibil atât gratis, după log in, cât şi contra cost, la un preţ prietenos, şi va oferi o calitate înaltă, multe noutăţi, materiale exclusive, legale şi uşor de accesat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici